SIAL Paris: véget ér az early bird jegyek értékesítése

Szerző: Trademagazin Dátum: 2024. 06. 13. 11:13

A SIAL Paris 2024 kiállításra kerül sor a párizsi Nord Villepinte kiállítási központban 2024. október 19-23 között, ahol a globális élelmiszeripar kiemelkedő szereplői találkoznak. Az esemény különösen fontos, mivel idén ünnepli a fennállásának 60. évfordulóját. A kiállításra a világ minden tájáról érkeznek kiállítók, és a rendezvény már most óriási érdeklődést vált ki, a területek 90%-a már elkelt.

Magyar stand, 2022-ben

A kiállítás újítása a szektorok szerinti átszervezés, amely elősegíti a látogatói élmény javulását és az áttekinthetőbb kínálatot. Az idei évben jelentős hangsúlyt kapnak a hús- és növényi alapú termékek, amelyek külön csarnokokban lesznek bemutatva.

A résztvevő országok között Franciaország és Olaszország állnak az élen, az előbbi házigazdaként különös figyelmet kap, mivel a kiállítás szorosan kapcsolódik a francia élelmiszeriparhoz és exportjához. Az eseményt a Francia Köztársaság elnöke védnöki szerepben támogatja, ami jelzi a kiállítás jelentőségét a nemzetközi piacon.

Az eseményen tizenhárom francia régió is képviselteti magát, és külön kiemelt figyelmet kap Afrika, ahol több ország is jelen lesz, mint például Elefántcsontpart és Szenegál. Az afrikai kiállítók az 5a csarnokban kapnak helyet.

A SIAL Paris több mint egy kiállítás; egy összekötő platform, ahol az élelmiszeripari szakemberek megismerhetik a legújabb trendeket és innovációkat, miközben lehetőségük nyílik nemzetközi kapcsolatok kialakítására és üzleti lehetőségek felkutatására. A kiállítás ideje alatt az élelmiszeripari szakemberek és vállalkozók különböző előadásokon, workshopokon és egyéb eseményeken vehetnek részt, ahol megoszthatják tudásukat és tapasztalataikat a globális élelmiszeripar fejlesztése érdekében.

Címkék: , ,

Kapcsolódó cikkeink