Shoot the chef!
Az ausztráliai Sydneyben hirdetik meg évente a világ – tudomásunk szerint – egyetlen gasztronómiai művészfotóversenyét, Shoot the Chef címen. Az egyszerűség kedvéért ne firtassuk a pályázat elnevezésének „további rétegeit”, a címet fordítsuk így: Kapd le a séfet.
A 2008. évi megmérettetés győztes képei (közülük mutatunk néhányat) magukért beszélnek, magyarázni őket fölösleges lenne. Annyit viszont érdemes elmondani, a humorra igen fogékony zsűri a nagydíjat Jeremy Simons képének ítélte, amelyhez a város egyik előkelő halétterme, a Rose Bay’s Pier 54 éves szakácsa, Greg Doyle, az optimális eredmény kedvéért közel fél óráig „pózolt” a helyi halpiac egyik hűtőasztalán, tucatnyi frissen fogott tonhal társaságában.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
MSZÉSZ: Április 8-ig lehet kitölteni a HOTREC kérdőívet
A HOTREC (európai tagországok szállodai és éttermi szövetségeinek ernyőszervezete) felmérést…
Tovább olvasom >Megint egy Walmart-csokor! – A nap képe
Az amerikai üzletláncból származó „szokásos” képsorozatunk természetesen most sem Walmart-specifikus,…
Tovább olvasom >Fagylalt(kiszerelés?) – A nap videója
Kis fantáziával könnyű elképzelni, hogy így a pultosból is költő…
Tovább olvasom >