Shoot the chef!
Az ausztráliai Sydneyben hirdetik meg évente a világ – tudomásunk szerint – egyetlen gasztronómiai művészfotóversenyét, Shoot the Chef címen. Az egyszerűség kedvéért ne firtassuk a pályázat elnevezésének „további rétegeit”, a címet fordítsuk így: Kapd le a séfet.
A 2008. évi megmérettetés győztes képei (közülük mutatunk néhányat) magukért beszélnek, magyarázni őket fölösleges lenne. Annyit viszont érdemes elmondani, a humorra igen fogékony zsűri a nagydíjat Jeremy Simons képének ítélte, amelyhez a város egyik előkelő halétterme, a Rose Bay’s Pier 54 éves szakácsa, Greg Doyle, az optimális eredmény kedvéért közel fél óráig „pózolt” a helyi halpiac egyik hűtőasztalán, tucatnyi frissen fogott tonhal társaságában.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Szallas.hu: Vir volt a legnépszerűbb a Horvátországba utazó magyarok körében idén nyáron
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Magyarországon drágultak legjobban a szállodák és éttermek az EU-ban – olvad a Balaton árelőnye
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Adni és kapni (egy koktélt a bárban) – A nap videója
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >