Selymesen sima bőr a természet erejével

Szerző: trademagazin Dátum: 2015. 04. 27. 11:21

A Veet, a selymesen sima bőr szakértője idén egy vadonatúj termékcsaláddal jelentkezik, melyhez a természet erejét hívta segítségül. A Veet Natural Inspirations™ család közel 90%-ban természetes eredetű és olyan értékes olajokat tartalmaz, mint a szőlőmagolaj, a gránátalma olaj, az argánolaj vagy az aloe vera.

Veet Natural Inspirations Szőrtelenítő krém 1569 Ft

Az otthoni szőrtelenítés egyik legegyszerűbb és leggyorsabb módja a szőrtelenítő krémek használata. Az új Veet Natural Inspirations™ Szőrtelenítő krém a szőrszálakat lágyan távolítja el a gyökerek közeléből, így a borotválkozáshoz képest akár kétszer tovább tartó simaságot biztosít, ráadásul a makacs, rövid szőrszálak ellen is hat. Természetes szőlőmagolaj kivonatot tartalmaz, mely bőrpuhító hatásáról és frissítő illatáról híres, valamint hidratálttá és selymesen simává varázsolja a bőrt a használata után.

A Veet Használatra kész hideggyanta szalagok kiváló szolgálatot tesznek azokban a helyzetekben, amikor gyors és egyszerű megoldásra van szükségünk a szőrtelenítést illetően. Utazások alkalmával is praktikus, hiszen akár egy kézitáskában is könnyedén elfér, így bárhol járunk is, bőrünk selymes simasága mindig biztosított lehet. Az új Veet Natural Inspirations™ Használatra kész hideg Gyantaszalagok közel 90%-ban természetes összetevőkből áll és akár 28 napon át tartó simaságot biztosít. Fenyőgyanta és természetes aloe vera alapú receptjének köszönhetően a bőr érezhetően lágy és hidratált marad. Alkalmazható lábon és a test többi részén, normál és érzékeny bőrön egyaránt.

A meleggyantát preferáló hölgyek egyszerűen távolíthatják el otthonukban a nemkívánatos szőrszálakat a Veet® Easy Wax™ Elektromos Gyantázó készülék segítségével. Az új Veet Natural Inspirations™ Easy Wax™ Elektromos Gyantázó Patron közel 90%-ban természetes eredetű fenyőgyanta és értékes gránátalmaolaj alapú összetételének köszönhetően a hosszan tartó simaság mellett a bőr érezhetően lágy és hidratált marad. Alkalmazhatjuk lábon, hónaljon, bikinivonalon valamint a kar szőrtelenítésére egyaránt.

Az új közel 100%-ban természetes alapanyagokból készülő Veet Natural Inspirations™ Meleggyanta argánolajjal dúsított formulájának köszönhetően akár 28 napon át élvezhetjük bőrünk simaságát, miközben az érezhetően lágy és hidratált marad. Veet Natural Inspirations™ Meleggyanta mikrohullámú sütőben és forró vízfürdőben egyaránt felmelegíthető, a hőmérséklet ellenőrzésére pedig egy erre a célra speciálisan kifejlesztett spatula szolgál. A gyantázást követően a gyantamaradványok vízzel könnyedén eltávolíthatók.

Ajánlott fogyasztói árak:
– Veet Natural Inspirations™ Szőrtelenítő krém: 1569 Ft
– Veet Natural Inspirations™ Használatra kész hideg Gyantaszalagok: 1569 FT
– Veet Natural Inspirations™ Easy Wax™ Elektromos Gyantázó Patron: 2199 Ft
– Veet Natural Inspirations™ Meleggyanta: 2499 Ft

A Veet a nagyobb szupermarketekben, hipermarketekben és a drogériahálózatok üzleteiben kapható.

Kapcsolódó cikkeink