Sejtkultúrából fejlesztett csirkefalatok – Ki kóstolja meg először?
Először engedélyezték állati sejtekből tenyésztett hús étkezési célokra történő felhasználását. A szingapúri élelmiszerhatóság az amerikai Eat Just csirkefalatkáinak adott zöld utat.
A már létező termékekkel ellentétben, amelyek növényi alapú összetevőkkel helyettesítik az állati fehérjéket, a tenyésztett hús lényege, hogy állatok legyilkolása nélkül állít elő valódi húst, amelynek költsége töredéke a hagyományos úton előállított húsokénak.
ESM
Kapcsolódó cikkeink
Kivonul a koreai piacról a Sephora
A drogérialánc május 6-val megszünteti online és bolti tevékenységét, valamint…
Tovább olvasom >Bővíti együttműködését Olaszországban a Carrefour a Just Eattel
Bővítette házhozszállítási szolgáltatásra vonatkozó együttműködését a Carrefour Italia a Just…
Tovább olvasom >Másfél millió adag melegételt juttat a Just Eat a hajléktalanoknak idén télen
Idén télen 1,5 millió adag melegételt biztosít a rászorulóknak a…
Tovább olvasom >További cikkeink
IGD: A retail média és a hatékonyságnövelés fontos lesz 2024-ben
Az alábbi cikkünkben azt az IGD nemrégiben megjelent előrejelzésében felvázolt öt…
Tovább olvasom >Vegán aktivista a Forbes rangos „30 sikeres magyar 30 alatt” listáján
Vida Raul, a Prove magazin alapítója személyében először került fel…
Tovább olvasom >Meghosszabbítja együttműködését az UEFA és a Just Eat Takeaway
A Just Eat Takeaway 2027-ig meghosszabbítja együttműködését az UEFA Bajnokok…
Tovább olvasom >