Sejtkultúrából fejlesztett csirkefalatok – Ki kóstolja meg először?
Először engedélyezték állati sejtekből tenyésztett hús étkezési célokra történő felhasználását. A szingapúri élelmiszerhatóság az amerikai Eat Just csirkefalatkáinak adott zöld utat.

Fájdalommentesen készül
A már létező termékekkel ellentétben, amelyek növényi alapú összetevőkkel helyettesítik az állati fehérjéket, a tenyésztett hús lényege, hogy állatok legyilkolása nélkül állít elő valódi húst, amelynek költsége töredéke a hagyományos úton előállított húsokénak.
ESM
Kapcsolódó cikkeink
Összefogott a Just Eat és a Maxi Zoo Írországban
Úttörő együttműködést jelentett be a Just Eat és a Maxi…
Tovább olvasom >AI-jal és drónokkal fejleszti szolgáltatásait a Just Eat Írországban
AI-asszisztenst vezet be és bővíti drónos házhoz szállítási szolgáltatását a…
Tovább olvasom >Automatizálással gyorsítja az élelmiszer-házhozszállítást Szingapúrban a Foodpanda
Teljes mértékben automatizálja szingapúri „dark store” raktárait a Foodpanda annak…
Tovább olvasom >További cikkeink
Akciók, árak, alternatívák – promóciós helyzetkép a magyar háztartásokban
Turcsán Tünde, a YouGov ügyvezető igazgatója a Promóciók Napja konferencián…
Tovább olvasom >K&H: hiánypótló iránytűt kapnak a befektetők
Elindult a K&H Értékpapír – befektetői hangulatindex, amely heti rendszerességgel…
Tovább olvasom >Fokhagyma az európai piacokon: Miért nem garantál alacsony árakat a bőséges kínai termés?
Bár Kína idén kiemelkedő fokhagymatermést könyvelhet el, az európai fogyasztók…
Tovább olvasom >