Sejtkultúrából fejlesztett csirkefalatok – Ki kóstolja meg először?
Először engedélyezték állati sejtekből tenyésztett hús étkezési célokra történő felhasználását. A szingapúri élelmiszerhatóság az amerikai Eat Just csirkefalatkáinak adott zöld utat.

Fájdalommentesen készül
A már létező termékekkel ellentétben, amelyek növényi alapú összetevőkkel helyettesítik az állati fehérjéket, a tenyésztett hús lényege, hogy állatok legyilkolása nélkül állít elő valódi húst, amelynek költsége töredéke a hagyományos úton előállított húsokénak.
ESM
Kapcsolódó cikkeink
AI-jal és drónokkal fejleszti szolgáltatásait a Just Eat Írországban
AI-asszisztenst vezet be és bővíti drónos házhoz szállítási szolgáltatását a…
Tovább olvasom >Automatizálással gyorsítja az élelmiszer-házhozszállítást Szingapúrban a Foodpanda
Teljes mértékben automatizálja szingapúri „dark store” raktárait a Foodpanda annak…
Tovább olvasom >Magyar különlegességek Szingapúrban
Megnyílt Ázsia egyik legjelentősebb nemzetközi, szakmai kiállítása Szingapúrban, a Food…
Tovább olvasom >További cikkeink
Nagy Márton: árréskorlátozást vezetne be a kormány a háztartási cikkeket árusító boltokra
A kormány szerdán tárgyalhatja, csütörtökön pedig várhatóan elfogadhatja azt az…
Tovább olvasom >Drágább Barbie, soványabb Heinz – Trump vámjai átrajzolják a globális fogyasztói piacot
Donald Trump vámpolitikájának hatása egyre több iparágat érint: játékgyártók, autóipari…
Tovább olvasom >Csaknem 20 százalékkal olcsóbb élelmiszerek? A kormány elégedett az árréscsökkentés eredmnyeivel
„Egyre több terméket lehet olcsóbban megvásárolni az árréscsökkentésnek köszönhetően, az…
Tovább olvasom >