Sejtkultúrából fejlesztett csirkefalatok – Ki kóstolja meg először?
Először engedélyezték állati sejtekből tenyésztett hús étkezési célokra történő felhasználását. A szingapúri élelmiszerhatóság az amerikai Eat Just csirkefalatkáinak adott zöld utat.

Fájdalommentesen készül
A már létező termékekkel ellentétben, amelyek növényi alapú összetevőkkel helyettesítik az állati fehérjéket, a tenyésztett hús lényege, hogy állatok legyilkolása nélkül állít elő valódi húst, amelynek költsége töredéke a hagyományos úton előállított húsokénak.
ESM
Kapcsolódó cikkeink
AI-jal és drónokkal fejleszti szolgáltatásait a Just Eat Írországban
AI-asszisztenst vezet be és bővíti drónos házhoz szállítási szolgáltatását a…
Tovább olvasom >Automatizálással gyorsítja az élelmiszer-házhozszállítást Szingapúrban a Foodpanda
Teljes mértékben automatizálja szingapúri „dark store” raktárait a Foodpanda annak…
Tovább olvasom >Magyar különlegességek Szingapúrban
Megnyílt Ázsia egyik legjelentősebb nemzetközi, szakmai kiállítása Szingapúrban, a Food…
Tovább olvasom >További cikkeink
Orbán Viktor: az árréscsökkentést új termékekre is be fogjuk vezetni, ha szükséges
Az árrésszabályozást fenn kell tartani, mert az indokolatlan áremelésekkel szemben…
Tovább olvasom >Egészséges, rostban és fehérjében gazdag húskészítményeket fejlesztettek ki Debrecenben
Új, egészségvédő, rostban és fehérjében gazdag, egyedi bioaktív hatóanyagokat tartalmazó…
Tovább olvasom >A német kiskereskedelmi forgalom csökkent áprilisban havi szinten
Németországban reálértéken 1,1 százalékkal csökkent a kiskereskedelmi forgalom áprilisban havi…
Tovább olvasom >