Sejtkultúrából fejlesztett csirkefalatok – Ki kóstolja meg először?
Először engedélyezték állati sejtekből tenyésztett hús étkezési célokra történő felhasználását. A szingapúri élelmiszerhatóság az amerikai Eat Just csirkefalatkáinak adott zöld utat.

Fájdalommentesen készül
A már létező termékekkel ellentétben, amelyek növényi alapú összetevőkkel helyettesítik az állati fehérjéket, a tenyésztett hús lényege, hogy állatok legyilkolása nélkül állít elő valódi húst, amelynek költsége töredéke a hagyományos úton előállított húsokénak.
ESM
Kapcsolódó cikkeink
A Co-op-pal indít közös házhozszállítási szolgáltatást indít a Just Eat az Egyesült Királyságban
Az élelmiszer-házhozszállító Just Eat a brit Co-op kiskereskedelmi lánccal hivatalosan…
Tovább olvasom >Összefogott a Just Eat és a Maxi Zoo Írországban
Úttörő együttműködést jelentett be a Just Eat és a Maxi…
Tovább olvasom >AI-jal és drónokkal fejleszti szolgáltatásait a Just Eat Írországban
AI-asszisztenst vezet be és bővíti drónos házhoz szállítási szolgáltatását a…
Tovább olvasom >További cikkeink
A GVH vizsgálatai szerint nem a kiskereskedelem a ludas az áremelkedésekben
Nem a kiskereskedelem a felelős a tej, a tejtermékek és…
Tovább olvasom >A Nestlé továbbra is a világ legértékesebb élelmiszer márkája a Brand Finance szerint
A Nestlé immár tizedik éve vezeti az élelmiszermárkák globális rangsorát,…
Tovább olvasom >Iskolakezdés: átlagosan 50-75 ezer forinttal terveznek a családok
A REGIO JÁTÉK friss felmérése szerint a 2025-ös iskolakezdés átlagosan…
Tovább olvasom >