Sejtalapú hús előállításáról és forgalmazásáról állapodott meg a Migros és a SuperMeat
A svájci Migros egyetértési megállapodást írt alá az izraeli élelmiszer-technológiai start-uppal, a SuperMeattel a laborban növesztett hús előállításának és kereskedelmi méretekben történő forgalmazásának felgyorsítása céljából. A megállapodás értelmében a legnagyobb svájci élelmiszer-kereskedelmi lánc és vezető hústermelő a SuperMeatbe invesztál.
Emellett a Migros a szintén svájci Givaudan és Bühler cégekkel együtt megalapították a Cultured Food Innovation Hubot azzal a céllal, hogy létrehozzanak egy a sejttenyésztett hús további kutatására és növesztésére alkalmas kísérleti üzemet.
A Tel Avivban központtal rendelkező SuperMeat állati sejtből tenyésztett minőségi csirkehús-előállítással foglalkozik fenntartható és állatbarát módon.
Kapcsolódó cikkeink
Fenntartható mosószert vezet be a dm-drogerie markt
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Magyarország új logisztikai korszak előtt áll
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Olaszországban vezeti be az Illycaffè a Coffee-B rendszert
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >További cikkeink
Beruházás-dömping jön az élelmiszeriparban
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Kiderült, hogy melyik online élelmiszer-rendelő platformok weboldala a legfenntarthatóbb
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Az eladási rekorder iPhone-okat keresik felújított készülékben is a hazai vásárlók
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >
