A budapesti Novotel Congress egykori konyhafőnöke, Both Zsolt lett a kehidakustányi Kehida Termál Hotel vendéglátás-vezetője. Feladatkörébe nem csak a négycsillagos szálloda éttermének irányítása tartozik, de ő felügyeli a komplexum valamennyi vendéglátó pontjának munkáját, az uszodában található bártól a strandfürdő palacsintázójáig. A budai szálloda konyhafőnöki irodáját – a hotel részéről megerősített információk szerint – lapzártánkkor veszi át Merczi Gábor, akit az egyik legtehetségesebb fiatal séfként tartanak számon, és korábban a Corinthia Aquincum konyháját irányította. Érdekesség, hogy a szálloda honlapján még Cseh János neve szerepel, aki hónapokkal ezelőtt távozott az Accortól, és lett a Gundel séfje.
Borlovaggá avatták Buday Pétert. A gyöngyösi Károly Róbert Főiskola alapításának ötödik évfordulója alkalmából tartott ünnepségen az iskolában végzett oktatói tevékenységéért kapta meg a borlovagi címet a népszerű séf, aki immáron a mátraaljai borvidék és borok sorsát is szívügyeként fogja kezelni.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Gelato Day 2025
13. alkalommal hirdették meg az Európai Kézműves Fagylalt Napját –…
Tovább olvasom >Visit Hungary: Nyíregyházára és Varsányba látogatott az Európai Virágos Városok és Falvak zsűrije
Nyíregyháza és Varsány képviseli Magyarországot az Entente Florale Europe, azaz…
Tovább olvasom >Kötöttfogású késbajnok – A nap videója
Egy „modern” thaiföldi gasztrosport bajnoka: mi lenne, ha a…
Tovább olvasom >