Se nem gyors, se nem lassú, normális

Szerző: trademagazin Dátum: 2010. 05. 07. 00:00

Ez a mottója a nemrég indult Marsbéli boltnak, amely üde színfolt a budapesti ételkiszállítók palettáján egészséges és fantáziadús menüivel.

A nevével ellentétben konyhájában nem marslakók főznek, hanem olyan fiatal nők, akik szerint az evés még munka közben sem elfecsérelt idő. A piacon válogatnak a hozzávalók között, és ötletes fogásokat készítenek a munkahelyek kisebb közösségei számára.
A Marsbéli bolt segít az egészségmegőrzésben, a mindennapi jókedv megteremtésében a munkahelyen és otthon étkező felnőttek és gyermekek számára egyaránt. Az alapanyagok frissek, az idénynek megfelelőek, és részben biopiacokon vásároltak. A bolt kínálata hetente változik, az összesen tízféle előételből, főételből és desszertből mindenki kedvére válogathat. A receptek forrása a „marsbéliek” fantáziája, de rendszeresen alkotnak finomságokat a legnépszerűbb hazai gasztroblogerekkel együttműködve is.
Az ebédeken túl a Marsbéli bolt kézműves konyhájából házi péksütemények, friss gyümölcslevek és irodai nassok is rendelhetők. A receptek válogatásánál ugyanis szempont az is, hogy a munkahelyen étkezők délután éberek, a vállalati megbeszéléseken kreatívak maradjanak.  A finom falatkákat tartalmazó „meeting food” tálak pont ezt a célt szolgálják.
Az alapító, Révai Júlia elmondta, hogy számítanak a nagyközönségre is a menü kialakításakor. A Facebook rajongói oldalon nemcsak az aktuális akciókat hirdetik, de a következő heti menütervet is, amit ízlés szerint értékelhetünk. A blogon pedig a legnépszerűbb ételek receptjei találhatók, így az egészséges, örömteli és tápláló étkeket otthon is elkészíthetjük a családnak és a barátoknak, akik ezért garantáltan hálásak lesznek.
Rendelni a www.marsbelibolt.hu honlapon tudunk, recepteket a http://marsbelibolt.blogspot.com/ címen találunk, igazolt marsbéli rajongóvá pedig a Facebookon válhatunk.
Kapcsolódó cikkeink