Sashimi-gyönyör – A nap képe
Sokan hisszük, hogy a hal egyik legtökéletesebb elkészítési formája a japán sashimi (jó minőségű friss hal nagyon vékonyra szeletelve); az ázsiai ország szakácsai tökélyre viszik tálalását. Ezt emeli négyzetre egy művészetet soha nem tanult japán nő – a neten csak mikyoui00-nak nevezi magát –, aki először csak ennek az ételfajtának az elkészítését, tálalását akarta megtanítani a fiának…
Kapcsolódó cikkeink
Mit meg nem tesznek a frissességért! – A nap képe
A skandináv országokban kultusza van a friss élelmiszereknek – íme…
Tovább olvasom >Javíts meg! – A nap képe
Bármelyik élelmiszerüzletben előfordulhat, hogy a bevásárlókocsit kerekei másfelé vinnék, mint…
Tovább olvasom >A zöldség-gyümölcs részleg dekadenciája – A nap képe
Avokádófrissesség-ellenőrzés egy belga szupermarkerben.
Tovább olvasom >További cikkeink
A csodálatos mandarin – A nap videója
Yoshihiro Okada „műveit” már ismerik olvasóink: néhány vágást ejt mandarinok héján,…
Tovább olvasom >Mit meg nem tesznek a frissességért! – A nap képe
A skandináv országokban kultusza van a friss élelmiszereknek – íme…
Tovább olvasom >