Sashimi-gyönyör – A nap képe
Sokan hisszük, hogy a hal egyik legtökéletesebb elkészítési formája a japán sashimi (jó minőségű friss hal nagyon vékonyra szeletelve); az ázsiai ország szakácsai tökélyre viszik tálalását. Ezt emeli négyzetre egy művészetet soha nem tanult japán nő – a neten csak mikyoui00-nak nevezi magát –, aki először csak ennek az ételfajtának az elkészítését, tálalását akarta megtanítani a fiának…
Kapcsolódó cikkeink
Halkonzerves doboz, mint a tengerparti művészet tökéletes médiuma – A nap képe
Eredeti, autentikus és feltehetően túl sokba sem kerülhet.
Tovább olvasom >Samponutántöltés – A nap képe
Svéd fenntarthatósági megoldás – ráadásul a felirat szerint a megtakarítás…
Tovább olvasom >
Még több cikk hasonló témában >
További cikkeink
Az új pápa megválasztása fellendítette Róma idegenforgalmát
XIV. Leó pápát ábrázoló ajándéktárgyak tömege lepte el a Vatikán…
Tovább olvasom >Megnyílt a 2025. évi Országos Pálinka- és Törkölypálinka Verseny Kisvárdán
Ünnepélyes keretek között megnyitották a 2025. évi Országos Pálinka- és…
Tovább olvasom >