Sashimi-gyönyör – A nap képe
Sokan hisszük, hogy a hal egyik legtökéletesebb elkészítési formája a japán sashimi (jó minőségű friss hal nagyon vékonyra szeletelve); az ázsiai ország szakácsai tökélyre viszik tálalását. Ezt emeli négyzetre egy művészetet soha nem tanult japán nő – a neten csak mikyoui00-nak nevezi magát –, aki először csak ennek az ételfajtának az elkészítését, tálalását akarta megtanítani a fiának…
Kapcsolódó cikkeink
Újradefiniált szállodai elegancia – A nap képe
A Kempinski Hotel Corvinus Budapest örömmel jelenti be, hogy 2025…
Tovább olvasom >Abszolút higiénikus csaphasználat a vendéglátóhelyi mosdóban – A nap képe
Merthogy az alkalmazott szerkezet lábbal szabályozható.
Tovább olvasom >Tessék mondani, ez már keksz? – A nap képe
Rutinból kitett asztalkímélő és reklámhordozó eszköz a sörözőben a poháralátét,…
Tovább olvasom >További cikkeink
Fontos megmutatni a vallásturisztikai helyszíneket, ezért indult el a Peregrinus platform
Magyarország kormánya fontosnak tartja megmutatni Székelyföld vallásturisztikai helyszíneit, és anyagi…
Tovább olvasom >Elindult a Székely Gyors és a Csíksomlyó Expressz Erdélybe
Elindult a Székely Gyors és a Csíksomlyó Expressz a csíksomlyói…
Tovább olvasom >Nők étterme
Különleges kampánnyal hívja fel a figyelmet a női vállalkozók szerepére…
Tovább olvasom >