Sashimi-gyönyör – A nap képe
Sokan hisszük, hogy a hal egyik legtökéletesebb elkészítési formája a japán sashimi (jó minőségű friss hal nagyon vékonyra szeletelve); az ázsiai ország szakácsai tökélyre viszik tálalását. Ezt emeli négyzetre egy művészetet soha nem tanult japán nő – a neten csak mikyoui00-nak nevezi magát –, aki először csak ennek az ételfajtának az elkészítését, tálalását akarta megtanítani a fiának…
Kapcsolódó cikkeink
Megint egy Walmart-csokor! – A nap képe
Az amerikai üzletláncból származó „szokásos” képsorozatunk természetesen most sem Walmart-specifikus,…
Tovább olvasom >Kis-nagyüzemi paprikagrillezés – A nap képe
Ha valaha is próbáltál már paprikát grillezni, tudod, milyen nehéz…
Tovább olvasom >Háromszoregyharmad-részes étkészlet – A nap képe
A három részre szétcsavarható evőeszközöket azért illetjük az idétlen vagy…
Tovább olvasom >További cikkeink
MSZÉSZ: Április 8-ig lehet kitölteni a HOTREC kérdőívet
A HOTREC (európai tagországok szállodai és éttermi szövetségeinek ernyőszervezete) felmérést…
Tovább olvasom >Megint egy Walmart-csokor! – A nap képe
Az amerikai üzletláncból származó „szokásos” képsorozatunk természetesen most sem Walmart-specifikus,…
Tovább olvasom >Fagylalt(kiszerelés?) – A nap videója
Kis fantáziával könnyű elképzelni, hogy így a pultosból is költő…
Tovább olvasom >