Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő: 3 milliárd forintos fejlesztés

Szerző: trademagazin Dátum: 2010. 03. 22. 00:02

Az Új Magyarország Fejlesztési Terv keretében kerül sor a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő közel 3 milliárd forint összköltségű kiemelt projektjének megvalósítására.

Egy olyan többgenerációs fürdő és egészségturisztikai központ létrehozása kezdődhet el a pénteki alapkőletétellel, ahol a különböző korosztályok egymástól függetlenül tudnak pihenni, regenerálódni. A fejlesztés az alternatív energiaforrások felhasználásával, minimális környezetterheléssel valósul meg.
A fürdőfejlesztés, – melyet a közel 900 millió forinttal támogatott az unió – meghatározó eleme az egész éven át működő új, családközpontú fedett fürdőszárny létrehozása, mely elsősorban a gyermekes családok, fiatalok számára biztosít tartalmas kikapcsolódási lehetőséget.
A projekt keretében a gyermekzónában új medencéket alakítanak ki, az új épületszárnyban fitness blokkot hoznak létre, és kibővítik a Szíuna-világot is A projekt megvalósításával a fürdő egész éven át – szezontól és időjárástól függetlenül – fogadja majd a vendégeket – írja a Világgazdaság Online.
Kapcsolódó cikkeink