Sárközy Pál a CBA Príma Corvinban dedikálta az új könyvét

Szerző: trademagazin Dátum: 2011. 04. 15. 11:22

Pénteken a Corvin Bevásárlóközpontban található CBA Príma üzletben mutatta be Sárközy Pál, a francia köztársasági elnök, Nicolas Sarkozy édesapja az Egy teljes élet című önéletrajzi könyvét, amely hazánkban a Kossuth Kiadó gondozásában jelent meg, és a CBA-hálózatban is megvásárolható.

A CBA-hálózat minden tagja, beleértve a Príma üzleteket is, mind-mind rendkívül nagy hangsúlyt fektetnek a magyar termékek népszerűsítésére. E cél érdekében az idei évben, Franciaországban is bemutatkozott a hálózat a S.I.A. nemzetközi mezőgazdasági kiállításon, amelyen a magyar stand díszvendége volt Sárközy Pál .

Sárközy Pál, teljes nevén Nagybócsai Sárközy Pál „főállásban” neves képzőművész, reklámszakember és műgyűjtő, és nem utolsósorban a francia köztársasági elnök édesapja. Az elismert művész rendkívül büszke magyar származására, a gyökereire, amelynek mentén fűzi élete mozgalmas történeti szálait a tavaly Franciaországban megjelent könyvében. Az Egy teljes élet című életrajzi könyv a Nemzetközi Könyvfesztivál alkalmából jelenik meg hazánkban a Kossuth Kiadó gondozásában és április közepétől a magyar olvasóközönség számára is elérhető. A kötetben Sárközy Pál felidézi emlékeit, kiderül, hogy látta és élt, éli meg a körülményeket, amelyektől függetlenül mindig megőrizte magyarságát.

„A Corvin Bevásárlóközpont számára rendkívüli megtiszteltetés ez az esemény, hiszen francia-magyar vállalatként mindkét ország és kultúra képviselteti magát rajta, és Sárközy úr könyve mutatja, hogy a sokszínűség nem csak, hogy jól megfér egymás mellett, hanem ki is egészíti egymást, ami nagyon fontos.”– mondta el a dedikálással egybekötött rendezvény kapcsán Nagy Éva, a bevásárlóközpont igazgatónője.

Kapcsolódó cikkeink