Sárga muskotály pálinkakülönlegesség a Zwacktól
A cég legújabb pálinkájával a nagyközönség először a most hétvégi Budapesti Nemzetközi Bor-és Pezsgőfesztiválon Zwack Izabella standjánál találkozhat, majd legközelebb októberben a Budavári Pálinka-és Kolbászfesztiválon ismerkedhet meg.
A sárga muskotályt
élményszámba menő aromái, különösen
alkalmassá teszik arra, hogy egy szenzációs
minőségű pálinka alapanyagául szolgáljon.
A pálinka illatában a szőlőfajta jellegzetes
-szőlőre, citrusgyümölcsökre, keleti fűszerekre és
jázminra emlékeztető- aromajegyeit fedezhetjük
fel. Kóstolva telt, mégis könnyed, játékos
és tekintélyes egyszerre. Komplex, elegáns
pálinka, melyből a többi, limitált szériás
nemes pálinkához hasonlóan csak pár száz
palack készült.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Csökkent a Danone negyedéves bevétele
A Danone francia élelmiszer- és italgyártó bevétele éves szinten 2,5…
Tovább olvasom >BlokkParádé április végéig a Rossmannál
A Rossmann üzletekben és az Online Drogériában történő áprilisi vásárlásaiddal…
Tovább olvasom >Hiába fontos, csak gyorsan le akarjuk tudni a munkahelyi étkezést
A magyarok többsége tisztában van vele, hogy a napközbeni étkezés…
Tovább olvasom >