Sárga muskotály pálinkakülönlegesség a Zwacktól
A cég legújabb pálinkájával a nagyközönség először a most hétvégi Budapesti Nemzetközi Bor-és Pezsgőfesztiválon Zwack Izabella standjánál találkozhat, majd legközelebb októberben a Budavári Pálinka-és Kolbászfesztiválon ismerkedhet meg.
A sárga muskotályt
élményszámba menő aromái, különösen
alkalmassá teszik arra, hogy egy szenzációs
minőségű pálinka alapanyagául szolgáljon.
A pálinka illatában a szőlőfajta jellegzetes
-szőlőre, citrusgyümölcsökre, keleti fűszerekre és
jázminra emlékeztető- aromajegyeit fedezhetjük
fel. Kóstolva telt, mégis könnyed, játékos
és tekintélyes egyszerre. Komplex, elegáns
pálinka, melyből a többi, limitált szériás
nemes pálinkához hasonlóan csak pár száz
palack készült.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Versenytényezővé válik a telephely az e-kereskedelemben
A digitalizáció és a fogyasztói elvárások gyors változása nyomán az…
Tovább olvasom >Exportban erősödik a Gyermelyi – alkalmazkodás a kihívásokhoz
A Gyermelyi Zrt. 2024-es pénzügyi beszámolója alapján világosan látszik: a…
Tovább olvasom >Önkéntes Vízadó program indul Budapesten
Önkéntes Vízadó programot hirdet Budapesten a 10 millió Fa, Budapest…
Tovább olvasom >