Sárga muskotály pálinkakülönlegesség a Zwacktól
A cég legújabb pálinkájával a nagyközönség először a most hétvégi Budapesti Nemzetközi Bor-és Pezsgőfesztiválon Zwack Izabella standjánál találkozhat, majd legközelebb októberben a Budavári Pálinka-és Kolbászfesztiválon ismerkedhet meg.
A sárga muskotályt
élményszámba menő aromái, különösen
alkalmassá teszik arra, hogy egy szenzációs
minőségű pálinka alapanyagául szolgáljon.
A pálinka illatában a szőlőfajta jellegzetes
-szőlőre, citrusgyümölcsökre, keleti fűszerekre és
jázminra emlékeztető- aromajegyeit fedezhetjük
fel. Kóstolva telt, mégis könnyed, játékos
és tekintélyes egyszerre. Komplex, elegáns
pálinka, melyből a többi, limitált szériás
nemes pálinkához hasonlóan csak pár száz
palack készült.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Vezetőváltás a Henkel magyarországi Consumer Brands üzletága élén
2025 április elsejétől Maurizio Salvaggio a Henkel Magyarország Consumer Brands…
Tovább olvasom >A piaci kihívások mellett is növekedni tudott a BioTechUSA-cégcsoport
Közzétette éves jelentését a tisztán hazai tulajdonú BioTechUSA-cégcsoport: a gazdasági…
Tovább olvasom >Megújult a KOMETA – Jó étellel a jó életért
Buona vita!, azaz jó élet lett az olasz gyökerekkel is…
Tovább olvasom >