Same same, but different… Ugyanaz, de mégis más

Szerző: trademagazin Dátum: 2008. 11. 16. 08:00

És hogy mit jelent ez a „más”-ság? Erre a kérdésre a következő, cégünknél mára már szállóigévé vált mottónkkal válaszolhatunk: „Gyors. Minőségtudatos. Igényorientált”.Mert valószínűleg nem a Qualiroll az egyetlen cég a világon, a kontinensen, s talán az országban sem, amely bandázsolással, festékszalagokkal, plotterpapírokkal, címkékkel és nyomtatókkal foglalkozik, de kétségtelen, hogy az egyetlen, ahol egyszerre, egy helyen és egy időben történik a gyártás és a forgalmazás. Ezen adottságunk által szinte azonnal reagálhatunk a piac által generált új kihívásokra. Egyedülállóak vagyunk abban is, hogy jelen vagyunk hazánkon kívül több európai országban, ami megfelelő bázist nyújt ügyfeleink rugalmas kiszolgálásához, illetve ahhoz, hogy igényeikre gyors és innovatív megoldásokat találjunk.
A Qualiroll a kezdetekkor főleg nyersanyag-feldolgozóként tevékenykedett, és elsősorban nagykereskedelmi partnerei számára kínálta csúcsminőségű késztermékeit. Rövid időn belül azonban a végfelhasználók felé is nyitottá vált a cég: felismerte, hogy a tapasztalataiból, rugalmas gyártási eljárásaiból adódó előnyök a végfelhasználók számára is értékesek lehetnek.
Magyarországra – egy évtizeddel ezelőtt – már ezzel a filozófiával érkezett a vállalat.
Termékeink gyártásakor legfőbb szempontunk a minőség. Nyersanyagainkat az iparág legjobbjai-tól szerezzük be, hogy elkészült produktumaink a legigényesebb elvárásoknak is megfelelhessenek. Címkéinket nem csak Európa-szerte használják, de a Qualiroll név mára már a Távol-Keletre és más kontinensekre is eljutott. Nemzetközi hátterünk, magas szintű technológiai ismereteink, rugalmasan kihasználható feldolgozókapacitásunk mind azt szolgálják, hogy partnereink igényeit svájci pontossággal és rendkívüli gyorsasággal szolgálhassuk ki. Ehhez adódik még az iparág és ügyfeleink igényeinek alapos ismerete, hiszen az Ön problémája a miénk is egyben, melyet együtt oldhatunk meg a leghatékonyabban.
Nem csupán gyártunk, nem csupán kereskedünk: komplex szolgáltatást kínálunk. Nem csak alapanyagot (pl. címkét) szállítunk: ha a szükség úgy diktálja, biztosítjuk hozzá a megfelelő technológiai hátteret (pl. nyomtatót) is – természetesen teljes szoftvertámogatással –, de mindez akár fordítva is működhet: az Ön meglévő nyomtatójához is ajánlhatunk festékszalagot, címkét, egyéb kiegészítőket. Igényeitől függően kialakíthatunk teljes rendszereket, de akár részmegoldásokat is szállíthatunk.
Egy vállalat akkor életképes igazán, ha mindig kész a megújulásra. Nos, mi ennek jegyében dobtuk piacra legújabb termékünket, a Labelingstarter csomagot, amivel nem titkoltan az olyan vállalkozásokat célozzuk, amelyek kevés etikettet használnak, ezért nem terveznek nagy beruházásokat; nincs szükségük nagy kapacitású címkenyomtatóra.
A Labelingstarter csomag tartalma:
• Toshiba TEC B-SV4T címkenyomtató,
• 100 m2 címkealapanyag permanens ragasztóval,
• 100 m2 wachsos festékszalag,
• a címkék igény szerinti stancolása, a stancaköltség átvállalása.
A japán Toshiba gépei a már jól ismert TEC címkenyomtatók következő generációi. A B–SV4T modellt kis darabszámú nyomtatáshoz fejlesztették ki, felbontása 200 dpi, 4”-os fejjel. Direct Thermo nyomtatásra és festékszalagos nyomtatásra egyaránt alkalmas. Opciói: címkevágó, címkeleválasztó, LAN adapter, külső címketartó állvány. A teljes csomag ára: 550 euró + áfa (az ár nem tartalmazza a szállítási és a nyomtató telepítési költségét).
Mindez egyszerűbben: a Labeling-starter csomag által partnereink minimális befektetéssel juthatnak egy jó minőségű címkenyomtatóhoz, s mellé megfelelő mennyiségű és méretű címkéhez és festékszalaghoz.
Vevőinkkel hosszú távú partneri kapcsolat kialakítására törekszünk. Tudjuk, amikor egy partnerünknek kiszállítunk egy tekercs címkét vagy festékszalagot, nem lezárunk valamit, hanem épp ellenkezőleg: olyan együttműködés kezdődik el, aminek alapja a kölcsönös bizalom és a hozzáértés. Vállalatunk kedvenc szólásával élve:
Kunde ist der König – avagy: A vevő a király

Amennyiben kérdése volna akár a Labeling-starter csomaggal, akár cégünkkel kapcsolatban, 2008. november 18–20-án, a Foodatech Nemzetközi Élelmiszer-gépipari és Csomagolástechnikai Szakkiállításon (Hungexpo, G pavilon 401K), illetve megtalálhat minket honlapunkon is:
www.qualiroll.com (x)

Kapcsolódó cikkeink