Saját márkás vegán húspogácsát és darált húst dob piacra az Edeka
A német Edeka bejelentette, hogy egy sor új, saját márkás vegán húspogácsát és darált „húst” dob piacra a No Meat márknév alatt márciusban.
A termékek összetevői növényi alapúak, és mind ízben. mind textúrában nagyon hasonlítanak az igazi húsra.
A No Meat Just Burger húspogácsák frissen és mirelit változatban is elérhetőek lesznek.
A No Meat Just Hack szója alapú vegán „darált húsból” akár alternatív bolognait is lehet készíteni.
ESM
Kapcsolódó cikkeink
Csendes offenzívában a sajátmárkák az európai élelmiszerboltok polcain
A sajátmárkák lassan, de biztosan lépnek ki a másodhegedűs szerepből:…
Tovább olvasom >Új kampánnyal népszerűsíti a regionális termékeket az Edeka
Új reklámkampányt indított az Edeka Németországban, amelynek középpontjában a kereskedő…
Tovább olvasom >ISM 2025: A snack- és édesipar globális találkozóhelye
Idén február 2 és 5 között újfent Kölnben adtak találkozót…
Tovább olvasom >További cikkeink
Online is elérhetők a Beauty Expo előadásai
A május 23–24-én megrendezett 4. Rossmann x Krémmánia Beauty Expo…
Tovább olvasom >Könnyek a vízben segélykoncert szeptemberben, a jótékonysági akció folytatódik
A nagy hőségre való tekintettel az ősz elejére halasztották a…
Tovább olvasom >Közelebb kell hozni egymáshoz a termelőket és a fogyasztókat
A rövid ellátási lánc megerősítésével közelebb kell hozni egymáshoz a…
Tovább olvasom >