Saját márkás vegán húspogácsát és darált húst dob piacra az Edeka
A német Edeka bejelentette, hogy egy sor új, saját márkás vegán húspogácsát és darált „húst” dob piacra a No Meat márknév alatt márciusban.
A termékek összetevői növényi alapúak, és mind ízben. mind textúrában nagyon hasonlítanak az igazi húsra.
A No Meat Just Burger húspogácsák frissen és mirelit változatban is elérhetőek lesznek.
A No Meat Just Hack szója alapú vegán „darált húsból” akár alternatív bolognait is lehet készíteni.
ESM
Kapcsolódó cikkeink
Csendes offenzívában a sajátmárkák az európai élelmiszerboltok polcain
A sajátmárkák lassan, de biztosan lépnek ki a másodhegedűs szerepből:…
Tovább olvasom >Új kampánnyal népszerűsíti a regionális termékeket az Edeka
Új reklámkampányt indított az Edeka Németországban, amelynek középpontjában a kereskedő…
Tovább olvasom >ISM 2025: A snack- és édesipar globális találkozóhelye
Idén február 2 és 5 között újfent Kölnben adtak találkozót…
Tovább olvasom >További cikkeink
Idén is megfizethető áron kaphatók a legnépszerűbb termékek a Szent István Napon
2025-ben is gazdag étel- és italkínálat fogadja az érdeklődőket a…
Tovább olvasom >Már több mint 930 szakembert ajánlottak a Signature 40 2025-ös kiírására
Minden eddiginél aktívabb ajánlási időszakot jelentett a Signature Platform: eddig…
Tovább olvasom >Véget ért a II. Ifjúsági PET Kupa
2025. július 20. és 25. között második alkalommal szervezte meg…
Tovább olvasom >