Saját márkás vegán húspogácsát és darált húst dob piacra az Edeka
A német Edeka bejelentette, hogy egy sor új, saját márkás vegán húspogácsát és darált „húst” dob piacra a No Meat márknév alatt márciusban.
A termékek összetevői növényi alapúak, és mind ízben. mind textúrában nagyon hasonlítanak az igazi húsra.
A No Meat Just Burger húspogácsák frissen és mirelit változatban is elérhetőek lesznek.
A No Meat Just Hack szója alapú vegán „darált húsból” akár alternatív bolognait is lehet készíteni.
ESM
Kapcsolódó cikkeink
Csendes offenzívában a sajátmárkák az európai élelmiszerboltok polcain
A sajátmárkák lassan, de biztosan lépnek ki a másodhegedűs szerepből:…
Tovább olvasom >Új kampánnyal népszerűsíti a regionális termékeket az Edeka
Új reklámkampányt indított az Edeka Németországban, amelynek középpontjában a kereskedő…
Tovább olvasom >ISM 2025: A snack- és édesipar globális találkozóhelye
Idén február 2 és 5 között újfent Kölnben adtak találkozót…
Tovább olvasom >További cikkeink
III. Employer Branding Konferencia: A jövő már jelen?
2025. június 3-án a Pasaréti Közösségi Ház adott otthont a…
Tovább olvasom >Idén is gazdára várnak a Green Pledge védjegyek!
Újra várja a pályázatokat a Green Pledge – a kezdeményezés immár harmadik…
Tovább olvasom >Bemutatkozott a magyar méz és a mangalica Oszakában
Tovább kell erősíteni az olyan prémium mezőgazdasági termékek jelenlétét a…
Tovább olvasom >