Saját márkás vegán húspogácsát és darált húst dob piacra az Edeka
A német Edeka bejelentette, hogy egy sor új, saját márkás vegán húspogácsát és darált „húst” dob piacra a No Meat márknév alatt márciusban.
A termékek összetevői növényi alapúak, és mind ízben. mind textúrában nagyon hasonlítanak az igazi húsra.
A No Meat Just Burger húspogácsák frissen és mirelit változatban is elérhetőek lesznek.
A No Meat Just Hack szója alapú vegán „darált húsból” akár alternatív bolognait is lehet készíteni.
ESM
Kapcsolódó cikkeink
ISM 2025: A snack- és édesipar globális találkozóhelye
Idén február 2 és 5 között újfent Kölnben adtak találkozót…
Tovább olvasom >A Globus hipermarketek a helyben készült termékekkel különbözteti meg magát
Jól boldogulnak a német Globus hipermarketek a diszkontok és a…
Tovább olvasom >Edeka a helyi szupermarketek németországi hőse
A német piacvezető kereskedelmi szövetkezet, az Edeka lényegét a független…
Tovább olvasom >További cikkeink
Meghosszabbítottuk az Inno d’Or – Év Innovációja 2025 verseny nevezési határidejét – így még 5 napig várjuk a nevezéseket!
2025-ben is indul a Trade magazin Inno d’Or – Év…
Tovább olvasom >Kitűnően szerepeltek a 2024-es évjáratú borok a XXI. Synvino Borversenyen
Összesen 400 nevezés érkezett az ország 18 borvidékéről a Syngenta…
Tovább olvasom >Mit gondolnak a vállalati felsővezetők a művészetről?
„Topvezetők és a művészet – az örökség és a művészet…
Tovább olvasom >