Sainsbury’s: fókuszban az on-the-go koncepció
Teljesen új boltformátummal kísérletezik a Sainsbury’s: a lényeg a kisméretű üzletek kialakítása, amelyekben ehetnek is a vásárlók, de el is vihetik a készételeket.
A Sainsbury’s Mansion House nevű üzlete a retailer első On The Go-boltja, amely a frissen elkészített in-store ételeket kombinálja a kényelmi vásárlással.
A fogyasztók eldönthetik, hogy helyben fogyasztják-e el a friss ételeket az üzletben elhelyezett asztaloknál, vagy a „grab and go”-pultról elviszik magukkal azokat.
Kapcsolódó cikkeink
Pékáru-stratégiájával nyerhet a Lidl az Egyesült Királyságban
Kritika érte a brit szupermarketeket pékáru részlegeik állítólagosan félrevezető marketingje…
Tovább olvasom >Hamar felrázta magát a jegeskávé
Inkább kevesebbszer tettek kosarukba jegeskávét a vásárlók tavaly, minthogy lefelé…
Tovább olvasom >Komoly leépítésekre készül a brit Sainsbury’s
A brit Sainsbury’s élelmiszerlánc jelentős leépítést hajt végre az Egyesült…
Tovább olvasom >További cikkeink
Budapest ad otthont szeptemberben az Európai Ökogazdálkodási Kongresszusnak
Idén Budapest ad otthont az Európai Ökogazdálkodási Kongresszusnak (European Organic…
Tovább olvasom >Ismét sikeres megjelenés volt a Jövő Áruháza
A SIRHA Budapest 2024 szakkiállítás hivatalos lapja a Trade magazin, amely…
Tovább olvasom >A fenntarthatóság és felelős gyártás volt idén az Alimentaria&Hostelco fókuszában
Idén március 18. és 21. között került sor az Alimentaria&Hostelco…
Tovább olvasom >