SÁGA Selyemsonka csirkemellhúsból
Az idén már 22 éves SELYEMSONKA egyedülállónak számított a bevezetésekor az ízvilágának és az egyedi megjelenésének köszönhetően. A pulykahúsból készült, vékonyra szeletelt eredeti Selyemsonka mellé idén megalkottuk a Selyemsonkát csirkemellhúsból. A GMO-mentes termelésben felhasználható takarmánnyal etetett csirke mellhúsából készült Selyemsonka, glutén-, laktóz- és szójamentes, emellett nátrium-glutamátot sem tartalmaz. A hajszálvékony Selyemsonka-szeletek mostantól hajtogatott formában kerülnek a védőgázas csomagokba.
Bevezetés hónapja: 2021. október
Bevezetési kedvezmények és támogatások: integrált, országos kampány (TV, rádió, BB, CTL, nyomtatott és online sajtó,
in-store kommunikáció, akciók)
Kapcsolatfelvétel: Sága Foods Zrt. Vevőszolgálat
T.: 06-95-336 108; Fax: 06-95-336-444;
e-mail: rendelesfogadas@saga-foods.hu; web: www.saga.hu
A fenti cikk a Trade magazin 2021/12-01. számában is megjelent.
Kapcsolódó cikkeink
Iványi – Bio Csirke
Egy új, régóta várt termékkört szeretnénk bemutatni, az Iványi brand…
Tovább olvasom >Megduplázódott a szója vetésterülete hazánkban
Közös európai stratégiára van szükség, amely csökkenti és hosszú távon…
Tovább olvasom >Hosszú távú génmegőrzést biztosító új épületet adtak át Tápiószelén
A genetikai erőforrások sokféleségének fenntartása, különös tekintettel a mezőgazdasági és…
Tovább olvasom >További innovációs termékek
Bekuckózós élmény a novemberi hűvös napokra!
Megérkezett a limitált kiadású Mizo narancsos-csoki ízű tejital! Nincs is melengetőbb…
Tovább olvasom >Unicum, Unicum Szilva, Unicum Barista díszdobozban
Unicum/Unicum Szilva/Unicum Barista 0,7 l díszdobozban 2 minitermékkel Unicum/Unicum Szilva/Unicum…
Tovább olvasom >Szamos praliné szaloncukor- és marcipán szaloncukor-válogatás
A Szamos marcipán és praliné szaloncukrok ízvilága válogatásban összegyűjtve az…
Tovább olvasom >