Rock ’n’ Roll Palackozva

Szerző: trademagazin Dátum: 2013. 11. 11. 11:54

Az eddigi legextrább kollekcióval lepi meg a Rézangyal a Rock ’n’ Roll és a pálinka rajongóit. A Tankcsapda új lemezének polcokra kerülésével egy időben, november 7-től kapható a négy tagból álló pálinkasorozat, amelynek különlegessége, hogy minden termék neve egy-egy Tankcsapda dal címe. A kollekció limitált számban készült, és az alkotók szerint „Minden cseppje Rock ’n’ Roll”.

Tankcsapda

A november a Tankcsapda rajongók hónapja, hiszen újra kapható a banda valaha készült összes stúdió lemeze. Ezzel egy időben az ország egyik legkedveltebb pálinkamárkája igazán különleges kollekcióval állt elő, amely kifejezetten az igazi rock’n’roll arcoknak kedvez. A Rézangyal Tankcsapda Edition négy ízben kapható, a termékek nevét pedig egy-egy Tankcsapda dal címe adja. Így a 45%-os barrique szilvapálinka palackjaira a „Bíbor köd”, a 42%-os érlelt almapálinkára a „Hatalom nélküli rend”, a 40%-os feketecseresznyére pedig a „Mennyország Tourist” cím került. Az 50%-os törkölypálinka, amely mind a Rézangyal csapat, mind a zenekar kedvence – „A legjobb méreg” címkével került forgalomba.

A termékek különlegessége továbbá az egyedi ón címke, amely Lukács Laci és Sidlovics Gábor (Sidi) gitárját ábrázolja Tankcsapda logóval. Az egyedi kollekció limitált számban kapható, minden ízből 1000 darab készült, és országszerte 270 MOL töltőállomáson lehet beszerezni. A kutak listája a http://www.facebook.com/rezangyal oldalon megtalálható.

Rézangyal Tankcsapda Edition – Minden cseppje Rock ’n’ Roll.

Kapcsolódó cikkeink