Ripp-Roppal érdemes kiállítani
A Mar-Ne-Váll Kft. standján, Ripp-Ropp márkanéven feldolgozott baromfi-, sertés- és marhahúst kínálnak – Törökszentmiklósról. A rövidítés feloldása: Markovits és Neje Vállalkozás. Az 1987-ben alapított üzemet három éve vette meg Markovits László, aki addig baromfival kereskedett. Ő is úgy érzékeli, hogy Magyarországon szűkült a magasabb minőséget kereső fogyasztók köre. Ezért meglévő osztrák, szlovák és román vevőik mellé további partnereket keresnek, más országokban is.
– Tavaly először állítottunk ki a kölni Anugán, és most ide is eljöttünk. Úgy látom, érdemes megjelenni a szakvásárokon.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Júliusban a zöldebb fogyasztói döntésekért kampányol az Auchan
Az Auchan Magyarország 2025-ben is csatlakozik a globális Műanyagmentes július…
Tovább olvasom >Az NKFH országos olívaolaj razziát indít az élelmiszerhamisítás visszaszorítása érdekében
A fogyasztók egészségének védelme és az élelmiszerhamisítás visszaszorítása érdekében a…
Tovább olvasom >Fiatalok az agrár-élelmezési szektorban a FAO kutatása szerint
„A fiatalok helyzete az agrár-élelmezési rendszerekben” címmel tette közzé ma az…
Tovább olvasom >