Ripp-Roppal érdemes kiállítani
A Mar-Ne-Váll Kft. standján, Ripp-Ropp márkanéven feldolgozott baromfi-, sertés- és marhahúst kínálnak – Törökszentmiklósról. A rövidítés feloldása: Markovits és Neje Vállalkozás. Az 1987-ben alapított üzemet három éve vette meg Markovits László, aki addig baromfival kereskedett. Ő is úgy érzékeli, hogy Magyarországon szűkült a magasabb minőséget kereső fogyasztók köre. Ezért meglévő osztrák, szlovák és román vevőik mellé további partnereket keresnek, más országokban is.
– Tavaly először állítottunk ki a kölni Anugán, és most ide is eljöttünk. Úgy látom, érdemes megjelenni a szakvásárokon.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Ismét csökken a tojás ára a Lidl-ben
Idén másodszor csökkenti az egyik legfontosabb alapélelmiszer árát a Lidl,…
Tovább olvasom >Néhány hónapja van talpra állni az ország legnagyobb, leégett gesztenyeüzemének
Szó szerint a hamvaiból kell újjáélednie szeptember közepére az ország…
Tovább olvasom >Országos kutatás: kiderült, hogy erre vágynak a magyar anyák
Egy anyák napja apropójából készült országos reprezentatív kutatás szerint tízből…
Tovább olvasom >