Ripp-Roppal érdemes kiállítani
A Mar-Ne-Váll Kft. standján, Ripp-Ropp márkanéven feldolgozott baromfi-, sertés- és marhahúst kínálnak – Törökszentmiklósról. A rövidítés feloldása: Markovits és Neje Vállalkozás. Az 1987-ben alapított üzemet három éve vette meg Markovits László, aki addig baromfival kereskedett. Ő is úgy érzékeli, hogy Magyarországon szűkült a magasabb minőséget kereső fogyasztók köre. Ezért meglévő osztrák, szlovák és román vevőik mellé további partnereket keresnek, más országokban is.
– Tavaly először állítottunk ki a kölni Anugán, és most ide is eljöttünk. Úgy látom, érdemes megjelenni a szakvásárokon.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Tarja, vizes törölköző, trükkök – így grillez a magyar!
Dübörög a nyár, a grillsütők folyamatosan dolgoznak, és a magyar…
Tovább olvasom >Préda Máté a DODO új magyarországi vezetője
Az utolsó kilométeres, okoslogisztikai szolgáltatásokat kínáló DODO Préda Mátét bízta…
Tovább olvasom >Szobaszervíz helyett ételrendelés – házhoz megy a lángos
Egyre több turista rendel ételt a szállására a foodora nemzetközi…
Tovább olvasom >