REWE + Lekkerland: partnerség a biztos sikerért

Szerző: Gyarmati Orsolya Dátum: 2019. 05. 31. 08:10

Összeolvadni készül a Lekkerland és a REWE Group. A két cég új üzleti egységet hozna létre „Convenience” néven a REWE Groupon belül. Ennek keretében a REWE 100 százalékban átvenné a Lekkerland részvényeit.

Az élelmiszer-kereskedelemben az on-the-go fogyasztási cikkek piaca jelenti az egyik legdinamikusabban növekvő szektort. A két cég különböző területeken szerzett tapasztalatait egyesítve különösen erős szövetség jöhet létre.

„Az on-the-go fogyasztás szektorunk egyik legerősebb trendjei közé tartozik, jelentősége pedig egyre jobban nő. Éppen ezért az elmúlt években komoly hangsúlyt fektettünk ennek a területnek a fejlesztésére. A Lekkerlend logisztikai tapasztalata és a mi szakértelmünk a biztos siker receptje”, közölte Lionel Souque a REWE CEO-ja.

„A REWE és a Lekkerland képességei és tudása mindkét partner számára új perspektívákat nyitnak. A két cégnek összesen 150 év tapasztalata van kis- és nagykereskedés terén. Vásárlóink csak nyerhetnek ebből a partnerkapcsolatból, hiszen a vonzó vásárlási élmények és az on-the-go fogyasztáshoz kapcsolódó szolgáltatások  rendívül magas szintjéhez férhetnek így hozzá”, tette hozzá Patrick Steppe, a Lekkerland CEO-ja.

REWE-Group

Kapcsolódó cikkeink