Rendezvényszervezők: összefogás a szakma napján

Szerző: trademagazin Dátum: 2010. 01. 19. 00:03

Közösen érvényesítenék érdekeiket a rendezvényszervezők. Ehhez hagyományteremtő megoldást választottak: saját maguknak hoztak össze egy konferenciát.

2010. január 21-én, a Magyar Rendezvényszervezők Szövetségének szakmai napján a fő cél az, hogy érdemi párbeszéd kezdődjön a szakma, a szakmapolitika és a MaReSz között. Több gazdasági kérdésben is egységes álláspont kialakítására készülnek, hiszen számos olyan tényező van (legyen szó a Kongresszusi Iroda felállításáról, egy új, nagy befogadó képességű kongresszusi központról, a reprezentációs adó változásairól vagy éppen az alkalmi munkavállalók foglalkoztatásáról), amely az ágazat minden területén életbevágóan fontos, és amely tisztázásra vár. Természetesen nem titkolt cél az új kapcsolatok kialakítása, a meglévők továbbépítése, valamint az új lehetőségek feltérképezése.
A szakmai napra nem csak a MaReSz tagjait várják, hanem a turisztikai szakma vezetőit, szakmai szövetségek képviselőit és mindazokat, akik számára fontos lehet a rendezvényszervező-szakma véleménye, gondjai és gondolatai.
A szervezők teret adnának minden szempont megismertetésének. Egy-egy nagyobb témakört vitaindító előadásokkal vezetnek fel, a végkifejlet eléréséhez azonban szükség lesz a szakmai publikum bekapcsolódására is, hiszen az előadások fő jellemzője az interaktivitás – közli a tozsdeforum.hu.
Kapcsolódó cikkeink