Future Store Innovations
Sirha Budapest 2020. február 4–6.

Future Store Innovations <br> Sirha Budapest 2020. február 4–6.

Kedves Partnerünk,

a Sirha Budapest 2020 Élelmiszer-ipari és Horeca Szakkiállításon ismét megrendezésre kerül a Future Store, vagyis a Jövő Áruháza a Trade magazin szervezésében. Az „A pavilon K1 standon” február 4-6. között három kereskedelmi koncepció mentén kerülnek bemutatásra a kereskedelmi trendek.

Az egyik az eladó nélküli bolt, a másik az online webshopok és offline boltok együttes megjelenése és működése, a harmadik a hagyományos offline, de vásárlói élményeket fókuszba helyező üzlet. A kiállításon a három koncepció nem külön-külön kerül bemutatásra, hiszen az egyes kereskedelmi eszközök, szolgáltatói megoldások, FMCG termékek több koncepcióban is megjelenhetnek, de ezek mentén kerül összeállításra az idei Future Store stand.

A standot túravezetéssel óránként látogathatják az érdeklődők. A túrára előzetesen is lehet jelentkezni, időpontot foglalni a Trade magazin weboldalán, de a szabad helyek függvényében a helyszínen is jelentkezhet, aki ott dönt a látogatásról. A túralátogatások maximum 30 fős csoportokban történnek, előre meghirdetett időpontokban, amely során a Jövő Áruházában kiállító cégek maguk mutatják be az újdonságaikat.
 

Díjmentes kiállítási regisztrációt és napi e-ticketet a következő linkre kattintva kérhet (korlátlan számban legkésőbb 2020. február 3-án 24 óráig):
https://sirha-budapest.com/trademagazin

Future Store túravezetésre időpontfoglalással jelentkezhet a következő linkre kattintva:
http://trademagazin.hu/hu/rendezvenyek/future-store-2020-turavezetes/

(A túravezetésen való részvételhez mindkét linken regisztrálnia kell!)

Amennyiben további információra van szüksége, vagy segítségre a regisztrációhoz, kérjük, forduljon bizalommal hozzánk a marketing@trademagazin.hu emailcímen!

Ízelítő 2018-ból:

FOTÓGALÉRIA 2018-ból:

A standon megjelenő cégek:

              Schwatzkopf logo    

A FUTURE STORE SZERVEZŐJE:

 

A FUTURE STORE DEKORÁCIÓS PARTNERE: