Fenntarthatóság Szimbóluma 2021

Dátum: 2021. 05. 16. 00:00

A Trade magazin újra versenyt hirdet – egy fenntarthatóbb jövőért!

Vajon kik, mely termékek, szolgáltatások vagy vállalatok lehetnek 2021-ben a fenntarthatóság szimbólumai?

 • szálljon versenybe Ön is: saját nevében, vagy kollégáját, ismerősét ajánlva, amennyiben másokhoz képest kiemelkedő tevékenységet hajtott végre a környezetterhelés csökkentése érdekében;
 • ha olyan terméke, szolgáltatása, márkája van, amely részben vagy egészben dokumentáltan fenntartható, környezetkímélő;
 • amennyiben az a vállalat, ahol Ön dolgozik, vállalásai során működésében vagy a gyártási folyamatában, az alkalmazott technológiában, különböző fejlesztések alkalmazásával kisebb karbonlábnyomot hagy, vagyis kevésbé terheli a környezetet,

hogy elnyerhesse a „Fenntarthatóság szimbóluma 2021” címet, a logó használatának jogát és a Trade magazin kommunikációs támogatását.

Pályázati kategóriák: személy; termék/szolgáltatás; vállalat

Pályázat tárgyának bevezetése, megjelenése: 2019. szeptember 1. – 2020. december 31.

Pályázat benyújtási határideje: 2021. május 15.

Nevezési díj: 55 000 Ft+Áfa / pályázat

Társnevezői díj: 55 000 Ft + Áfa

Díjátadó: 2021-es Business Days konferencián

  A pályázó (személy vagy cég) neve*:

  Közös nevezés esetén a további pályázó(k) neve:

  A pályázat tárgya, megnevezése*:

  Kategória:
  személytermék/szolgáltatásvállalat

  Pályázatra vonatkozó részletek

  Pályázat leírása, a fenntarthatóság bemutatása, a címért való versenybeszállás indoklása (min. 1000 max. 2000 karakter!)*:

  Elért, mérhető eredmények (min. 500 max. 2000 karakter!)*:

  Nevező adatai

  Kontaktszemély*:

  Beosztása*:

  Közvetlen telefon*:

  Közvetlen e-mail*:

  Pályázó levelezési címe*:

  Pályázó számlázási címe*:

  Képek*

  A pályázat befogadásához legalább 1 legfeljebb 3 különböző illusztrációt kérünk csatolni! Feltölthető formátumok: jpeg (1MB)

  Prezentáció*

  Maximum 10 slide-os, PDF formátumú, magyar nyelvű prezentáció, amely röviden összefoglalja a pályázat lényegét, az eredményeket és a legfontosabb információkat.

  Feltölthető formátumok: PDF (max. 3 MB!)

  Egyéb

  Amennyiben videót is szeretne a pályázathoz csatolni a videómegosztó (YouTube), vagy felhőben elérhető linkjét ide kérjük beírni:

  A pályázat elküldésével elfogadom a Fenntarthatóság Szimbóluma 2021 versenyszabályzatot és megfizetem a nevezési díjat.

  Elfogadom

  A pályázat elküldésével elfogadom a GRABOWSKI „Fenntarthatóság Szimbóluma” rendezvényeiről szóló értesítéssel és hírlevelek küldésével összefüggő ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓT.

  Elfogadom

  A jelen Pályázat elküldésével a Pályázat mint szerzői jogi oltalom alá eső mű minden ismert felhasználási módjára, így különösen a mű tetszőleges példányszámú (digitális és nem digitális) többszörözésére, terjesztésére, nyilvános előadására, nyilvánossághoz való közvetítésére kiterjedő kizárólagos felhasználási jogot engedek a Szervező javára a Szabályzat rendelkezései szerint, a szerzői jogi oltalom teljes időtartamára, földrajzi korlátozás nélkül, továbbá a Pályázattal kapcsolatos szerzői jogdíjról kifejezetten lemondok.*

  Megjegyzés

  Dátum*: