Remek eredményekkel zárult a sanghaji ProWine China

Szerző: Trademagazin Dátum: 2019. 01. 09. 10:18

Fennállásának ötödik évében végleg megvetette a lábát a ProWine China Sanghajban. Az eddig legnagyobb ProWine China 2018. november 13-15. között számos elsőrangú üzleti lehetőséget és ígéretes kapcsolatfelvételt kínált a gyártóknak és termelőknek, az importőröknek, kereskedőknek, nagybeszerzőknek és ágazati szakembereknek.

A ProWine China a borokat és szeszes italokat felvonultató ProWein nemzetközi szakvásárcsalád legújabb tagja. A 2018-as szakvásár kitűnő hangulatban zárta kapuit: a nemzetközi kiállítók megerősítették a kiépített kapcsolatok magas színvonalát és az értékes új kapcsolatok kiépítését kínai szakmai partnerekkel. A szakvásár a borok és szeszes italok számtalan országra terjedő kínálatát vonultatta fel a népszerű bortermelő országok, mint például Ausztrália, Ausztria, Chile, Spanyolország, Németország vagy Franciaország, és köztük Magyarország pavilonjaival. A kiállítók javarészét képező, világszerte tevékenykedő bortermelők évek óta rendkívül nagyra becsülik ezt a platformot a kínai piac feltárásában.
A seregszemle 39 ország több mint 750 kiállítóját vonultatta fel a korábbinál 20 százalékkal nagyobb területen. Még inkább lenyűgöző a borokkal és a szeszes italokkal foglalkozó szakemberek jelentős száma: a három napos rendezvényt 18.936 szakmai látogató kereste fel. Ez 33,2 százalékos növekedést jelent 2017-hez viszonyítva.

A borok és szeszes italok rendkívüli lendülettel fejlődő kínai piacának tükrében a ProWine China ideális eszköz a borászati szövetségek, a termelők és importőrök összefogására, ugyanakkor sokrétű platform kínai importőröknek és kereskedőknek.

Paul March, az UBM ISO ügyvezető igazgatója erről így vélekedett: „A ProWine China változatlanul kihagyhatatlan a borok és szeszes italok ágazatában döntésekért felelős vezetők körében az új piacok feltárásához és a vállalatok fejlődésére irányuló új ötletek megismeréséhez. Kiállítóink és látogatóink jól példázzák az ágazat gyors ütemű fejlődését. Ez tükröződik a szakvásáron látott új szolgáltatások számában és a kínálat bővülésében.

A borok esetében jóval magasabb szakmai színvonalon áll az ágazat, és a vevők ma világosan ki tudják fejezni, hogy mit akarnak. A ProWine China abszolút elsőrangú borvásár a kontinentális Kínában. Az előző évekhez mérten a mestertanfolyamok tartalmilag még igényesebbek és interaktívabbak voltak; a szakmai résztvevők nagy figyelemmel követték a mestertanfolyamokat és nagyfokú érdeklődésről és lelkesedésről tettek tanúbizonyságot.

A következő ProWine Asia szakvásárt 2019. május 7-10-e között rendezik Hongkongban, valamint 2020. március 31. és április 2. között Szingapúrban. További információ: www.prowineasia.com

Kapcsolódó cikkeink