Rekordszámú jelentkező és néző a Csabai kolbászfesztiválon
A versenyen idén 360 csapat mérte össze tudását. A fesztivállal egy időben rendezték meg a Borvigadalom és vásár elnevezésű rendezvényt is.
Az egyik legnagyobb népszerűségnek örvendő hazai gasztronómiai
fesztivál legjobb kolbászkészítője a dr. Csobády József vezette 33-as
csabai-szlovák-cseh összetételű csapat lett. Második helyen végzett a Veres
András irányította team, a harmadik helyezést két csapatnak ítélte oda a zsűri:
az egyikben egy németországi kutatóintézet akadémikusai töltötték a kolbászt, a
másikban Várfi András vezetésével gyomaendrődiek szorgoskodtak.
A szárazkolbász-versenyre 92 kolbászt neveztek készítőik. A
zsűri az íz és az illat mellett a küllemet is pontozta. A fődíjas kolbászt a
békéscsabai Bacsa István készítette. A hagyományokhoz hűen a savanyúságkészítők
is versenyre keltek, itt is a csabaiak vitték a prímet.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Szerelmem a trade marketing Konferencia – „Sikeres trade marketing stratégiák Óperencián innen és túl”
A Trade Marketing Konferenciát 2021. február 18-án – terveink szerint…
Tovább olvasom >Aranyérmes lett a magyar pezsgő
19 ország 479 tétele közül lett aranyérmes a Hungaria Rosé…
Tovább olvasom >Nemcsak az árak egyeztetése lehet kartell
A cégek akár úgy is versenyjogsértés gyanújába keveredhetnek, ha nem…
Tovább olvasom >