Rekordszámú jelentkező és néző a Csabai kolbászfesztiválon
A versenyen idén 360 csapat mérte össze tudását. A fesztivállal egy időben rendezték meg a Borvigadalom és vásár elnevezésű rendezvényt is.
Az egyik legnagyobb népszerűségnek örvendő hazai gasztronómiai
fesztivál legjobb kolbászkészítője a dr. Csobády József vezette 33-as
csabai-szlovák-cseh összetételű csapat lett. Második helyen végzett a Veres
András irányította team, a harmadik helyezést két csapatnak ítélte oda a zsűri:
az egyikben egy németországi kutatóintézet akadémikusai töltötték a kolbászt, a
másikban Várfi András vezetésével gyomaendrődiek szorgoskodtak.
A szárazkolbász-versenyre 92 kolbászt neveztek készítőik. A
zsűri az íz és az illat mellett a küllemet is pontozta. A fődíjas kolbászt a
békéscsabai Bacsa István készítette. A hagyományokhoz hűen a savanyúságkészítők
is versenyre keltek, itt is a csabaiak vitték a prímet.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A SPAR Magyarország is letette a névjegyét Budapest egyik legnagyobb hazai gin fesztiválja mellett
A IV. Gin Market Budapest minden eddiginél több kiállítóval, impozáns…
Tovább olvasom >Master Good, Nestlé Hungária, Tesco Magyarország az idei győztes sorrend
A Trade magazin idén másodszor hirdette meg a Karácsonyi tv-reklámok…
Tovább olvasom >Employer Branding az AI és a GenZ-k korában konferencia: A folytatás
2024. november 27-én a Pasaréti Közösségi Házban került megrendezésre a…
Tovább olvasom >