Rekordszámú jelentkező és néző a Csabai kolbászfesztiválon
A versenyen idén 360 csapat mérte össze tudását. A fesztivállal egy időben rendezték meg a Borvigadalom és vásár elnevezésű rendezvényt is.
Az egyik legnagyobb népszerűségnek örvendő hazai gasztronómiai
fesztivál legjobb kolbászkészítője a dr. Csobády József vezette 33-as
csabai-szlovák-cseh összetételű csapat lett. Második helyen végzett a Veres
András irányította team, a harmadik helyezést két csapatnak ítélte oda a zsűri:
az egyikben egy németországi kutatóintézet akadémikusai töltötték a kolbászt, a
másikban Várfi András vezetésével gyomaendrődiek szorgoskodtak.
A szárazkolbász-versenyre 92 kolbászt neveztek készítőik. A
zsűri az íz és az illat mellett a küllemet is pontozta. A fődíjas kolbászt a
békéscsabai Bacsa István készítette. A hagyományokhoz hűen a savanyúságkészítők
is versenyre keltek, itt is a csabaiak vitték a prímet.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Employer branding az AI és a GenZ-k korában – A folytatás
November 27-én kerül megrendezésre a II. Marketing Art Employer Branding…
Tovább olvasom >Megvannak az Employer Branding Award nyertesei
A Magyar Public Relations Szövetség (MPRSZ) immár hetedik alkalommal hirdette…
Tovább olvasom >AI Night: Egy új korszak – Hogyan formálja át az AI az életünket, a munkánkat és a globális társadalmunkat?
Az AI fejlődése nemcsak technológiai szempontból hoz forradalmi változásokat, hanem…
Tovább olvasom >