Rekord vendégszámmal zárt az idén 15 éves Business Days Játszótere

Szerző: Trademagazin Dátum: 2022. 10. 05. 14:20

Az idei 15 éves Business Days Játszóterét bezártuk. Nagyon komoly témákkal foglalkoztunk a homokozóban ülve, mégis egyike volt a legjobb hangulatú találkozóknak. Az öt napra közel 900 (!) vendég regisztrált, ami rekord a Business Days történetében. 

A Business Days az FMCG-piac legnagyobb független szakmai konferenciája

Az előadások nagyon tartalmasak, a kerekasztalok nagyon őszinték, a hozzászólások bátrak, a megnyilvánulások szeretetteljesek voltak. Mindenkiből áradt az „együtt mindenkiért” szellemiség, amelyet őszinte vélemények sora tud a legjobban kifejezni, mint például: „itt Tapolcán olyan, mintha egy burokban lennénk most együtt”. 

Jó volt együtt lenni, jó volt panaszkodni egymás vállán, és hallani, hogy mindenkinek alapvetően most ugyanazok a problémái. Jó volt együtt nevetni, és az előadásokban, kerekasztalokban olykor humorral túllendülni egy-egy nehéz kérdésen. Az esti rendezvényeken pedig kicsit kiengedni a gőzt, és átbeszélni a hallottakat.

A tapolcai ötnapos szakmai találkozó a Trade magazin éves legfontosabb rendezvénye

Mindenről volt szó a konferencián, ami a mai gazdasági életben kihívásként velünk van, semmit nem kendőztek el az előadók és kerekasztal-résztvevők – nem is lehetett volna, hiszen a legmagasabb szinteken képviselték vállalataikat és álláspontjaikat. Az érdeklődést mi sem jellemzi jobban, mint hogy többször este 7 órakor is tele volt a konferenciaterem, és a létszám rekordot döntött mindennap!

Az idei konferenciára közel 900 vendég regisztrált

Jó lett volna könnyedebb témákkal ünnepelni a 15 éves szülinapját a konferenciának, de az élet máshogy alakította. Nagy megtiszteltetés volt, hogy Dr. Nagy István miniszterúr személyesen egy jubileumi oklevéllel köszönte meg, hogy ennyi éve az FMCG-piac szolgálatában állva szervezzük a szakma legnagyobb független találkozóját termelők, gyártók, kereskedők, vendéglátóiparosok és szolgáltatók számára, évente egyszer, egy fedél alá hozva a teljes ágazatot. Igyekszünk méltók lenni a kitüntetésre a következő 15 évben is!

A Business Days konferencia 15 éves jubileumához dr. Nagy István agrárminiszterúr kitüntető oklevéllel gratulált. Az elismerést Hermann Zsuzsanna, a Trade magazin ügyvezető-főszerkesztője vette át

Ugyanakkor nem csak mi kaptunk elismerést. Hagyományainkhoz híven, minden nap voltak díjátadók, ünneplések – amelyekről bővebben is számot adunk majd a Business Days beszámolói kapcsán, gratulálva ismét minden díjazottnak, ünnepeltnek!

De most nem könnyű hónapok, vagy akár évek előtt áll az egész FMCG-piac. A konferencia optimista, realista és pesszimista szcenáriókat vázolt fel mindenki elé a következőkre. Mire a Business Days részletes beszámolóját lehet majd olvasni a következő 11., illetve 12-01. számban, valamelyikben már benne leszünk… De bárhogy is lesz, 2023. szeptember 25-29. között biztosan találkozunk a következőn, és alaposan átbeszéljük, mi történt, amióta utoljára láttuk egymást!

Az idei Trade Játszóteret bezártuk, de jövőre, 2023. szeptember 25-29. között egy új, aktuális témával nyitjuk újra!

Ezúton is köszönjük minden támogatónknak, előadónknak, kerekasztal-résztvevőnknek, vendégünknek, hogy velünk volt 2022-ben! Mindenkit visszavárunk 2023-ban egy következő, új témára épített találkozón!

Köszönjük a partnereink támogatását!

Kapcsolódó cikkeink