Régióvezető turisztikai kiállítás Debrecenben

Szerző: trademagazin Dátum: 2010. 03. 22. 00:06

2010. március 26-28. között, immár 20. alkalommal rendezik meg Debrecen éves utazási szakkiállítását, mely a régió legnagyobb ilyen jellegű eseménye. A Debreceni Utazás és Szabadidő2010 Kiállítás és Vásár helyszíne idén is a Kölcsey Központ.

A turisztikai vásár szervezési munkáit harmadik éve a Megyegazda Kht., a Debrecen Turizmusáért Egyesület, a Debreceni Campus Nonprofit Közhasznú Kft., valamint az Inform Média Kft. munkatársai példaértékű összefogásban valósította meg.
A tavaszi debreceni utazási vásáron idén a belföldi turizmust a Tisza-tavi Régió képviseli, amely a Tisza-tavi természetet hozza el képekben.
Külföldi díszvendégként Szlovákia mutatja be idegenforgalmi kínálatát.
A több mint 120 kiállító között megtalálhatók utazási irodák, idegenforgalmi- és külképviseletek, szállodák, panziók és gyógyfürdők, csakúgy, mint a Magyar Turizmus Zrt. régiói, a különböző üdülési tanácsadó szervezetek, Tourinform Irodák és a turisztikai látványosságaikra büszke önkormányzatok.
A Debreceni Utazás és Szabadidő Kiállítás és Vásár minden évben kitűnő alkalmat teremt az üzleti kapcsolatok ápolására, építésére, melyben fontos partner a Hajdú-Bihar megyei Kereskedelmi és Iparkamara. A vásár ideje alatt, március 26-án 13 órától a kamara Turisztikai projektnyitó konferenciát szervez, melyet a HBKIK Turisztikai és Vendéglátók szakmai kollégiumának találkozója követ – közli a turizmus.hu.


Kapcsolódó cikkeink