Reggeli óriások a Tescótól

Szerző: trademagazin Dátum: 2014. 01. 30. 11:57

A vásárlói visszajelzések alapján a Tesco úgy döntött, hogy 20 százalékkal megnöveli a kakaós csiga, a túrós táska, valamint a sajtos, a burgonyás, és a tepertős pogácsa méretét. A vásárlók elégedettségére is kiemelt figyelmet fordít a Tesco: a 100 százalékos minőségi garancia a helyben sütött pékárura is érvényes.

tesco

A Tesco folyamatosan fejleszti pékáru-választékát, ennek köszönhetően nemrégiben több péksütemény receptje is megújult, a termékválaszték pedig folyamatosan bővül. Ennek a megújulásnak része az is, hogy a vásárlók visszajelzése alapján az öt legnépszerűbb reggeliző termék méretét közel negyedével megnövelte a Tesco, miközben árukat továbbra is alacsonyan tartja.

A pékáru frissességét a Tesco áruházaiban országszerte működő 116 pékség garantálja. Így bármikor kívánja meg az ember a péksüteményt, többek között a megnövelt méretű kakaós csigát, a túrós táskát, valamint a sajtos, a burgonyás, és a tepertős pogácsát mindig friss áruval találkozik az üzletekben.

A vásárlói elégedettség kiemelten fontos a Tesco számára. Éppen ezért a Tesco 100 százalék garanciát vállal saját márkás termékeire, így a helyben sütött pékárura is. A vásárlók az esetlegesen kifogásolt saját márkás terméket bármelyik Tesco üzletbe visszavihetik, ahol annak árát azonnal visszakapják. Fontos, hogy a csomagolt terméket a csomagolással együtt, míg a lédig termékeket és pékárut a vásárlást igazoló blokkal vagy mérlegcímkével és a megvásárolt termék minimum 30%-ával kell visszavinni.

Kapcsolódó cikkeink