Real Vienna kiállítás – újdonságokkal

Szerző: trademagazin Dátum: 2010. 03. 30. 00:07

Ötödik alkalommal rendezi meg a Reed Exhibitions a bécsi Messe Wien Kongresszusi Központjában Real Vienna ingatlan kiállítást. Új területek – zöld energia, bevásárlás és kiskereskedelem, valamint nemzetközi hotelláncok – is bemutatkoznak.

A 2010. május 18 és 20-a között a bécsi Messe Wien Kongresszusi Központban látogatható expo ebben az évben Közép- és Kelet-Európa országaira, illetve a zöld megoldásokra fókuszál.
„A gazdasági válság okozta sokk után Közép- és Kelet-Európa ingatlanpiacai stabilizálódtak, és enyhe felívelésnek lehetünk tanúi” – mondta Matthias Limbeck, a rendező Reed Exhibitions Messe Wien vezetője. „A befektetők érdeklődése is egyre élénkül a régió ingatlan beruházásai iránt, jóllehet még az általános óvatosság jellemzi őket” – tette hozzá.
A kiállítás ebben az évben is új területeket mutat be a látogatók számára. Az “Eco Energo” témában ingatlanfejlesztők- és kivitelezők, valamint épületgépészeti cégek mutatkoznak be, és a megújuló energiaforrások hasznosítását fogják demonstrálni. A “Shopping & Retail” nevű fórumon olyan ingatlanfejlesztők állítanak ki, amelyek Közép-, Kelet- és Dél-Európában bevásárlóközpont, vagy outlet nyitását tervezik. A “Hotel – Turizmus – Kikapcsolódás” szekcióban pedig nemzetközi szállodaláncok mutatkoznak be, illetve a szektor aktuális témáiról szóló konferenciát is szerveznek.
A Real Vienna-val egy időben rendezik meg a Real Corp 2010 konferenciát, amely 15. alkalommal várja a város- és közlekedéstervezőket, mérnököket, geodétákat, ingatlanfejlesztőket és kivitelezőket, továbbá informatikai, valamint média szakembereket az aktuális város- és régiós tervezési kérdések megvitatására.
Május 20-21-e között tartja az International Bar Association (IBA), a Nemzetközi Jogi Szövetség éves konferenciáját a Marriot Hotel Messe Wienben. A D pavilonnal szemben található hotelben a nemzetközi ingatlanfejlesztéssel kapcsolatos jogszabályokat tekintik át a szakemberek. 
A szervezők egyúttal a Property Talks keretén belül szimpóziumot szentelnek a közép- és kelet-európai ingatlanfejlesztéseknek, amely során polgármesterek, önkormányzati szakemberek és ingatlanfejlesztők találkoznak a téma megvitatására. A kiállítás harmadik napján pedig az ingatlanok esetében a zöld energia hétköznapi felhasználási lehetőségeivel ismerkedhetnek meg a látogatók.
A Real Vienna 2010. május 18 és 20-a között látogatható meg bécsi Messe Wien Kongresszusi Központ területén. Az expo kedden és szerdán délelőtt 10-től délután 6-ig, csütörtökön pedig 4 óráig tart nyitva. Jegyek elővételben a www.realvienna.at honlapon vásárolhatók.

Kapcsolódó cikkeink