Új innováció a Vision Box 1.1.2. áruvédelmi és prezentációs rendszer

Szerző: trademagazin Dátum: 2011. 11. 04. 23:27

Veroszta Ferenc, az RC Security Kft. tulajdonosa a beszélgetőpartnerem.

– Mivel foglalkozik a cégük? A Vision Box márkanév ismerősen hangzik.

Az RC. Security Vagyonvédelmi Kft. 1998.-ban alakult meg, őrzés, elektronikus vagyonvédelmi szolgáltatások, prezentációs, – értékesítést támogató szolgáltatások nyújtására. Megbízóink multinacionális kereskedelmi láncok és építő cégek.

– Önnek több bejegyzett szabadalma van. Mit takar a Vision Box?
Az első ötletet az adta, hogy az úgynevezett vonulásos, közterületen végzett építkezésen használt nagy értékű gépek őrzése nehezen biztosítható élőerős őrzéssel. A káreseményeknél a biztosító lopáskárra nem fizet. Erre a problémára fejlesztettük ki az MSS rendszert, amely valójában egy elektronikus kerítésrendszert takar, mely körülveszi a gépet vagy az adott területet. Így Biztosító partnerünk a feltételek teljesítése mellett fedezetet nyújt az őrzésre átvett idegen tulajdonra.
Korábban az áruházak, az értékes, elsősorban elektronikai

– A híradástechnikai termékeket zárt üveg vitrinben tárolták. A Vision Box első változatának újdonságtartalma abban van, hogy a termék a polcon egy talppal, elektronikus csatlakozású vezetékkel van a bútorhoz rögzítve. A vásárló kezébe veheti a kiszemelt terméket, ekkor egy monitoron automatikusan megjelennek a termékről a legfontosabb információk. A rendszer a nagyobb áruházláncokban már 1997 végétől működik.

– Mi az új Vision Box újdonságtartalma?
Az új Vision Box esetében, már nem csak a prezentációs rendszer saját fejlesztés, hanem a riasztórendszer is a hozzá tartozó periférikus elemekkel együtt. A Vision Box 1.1.2 egy integrált áruvédelmi és egyben interaktív kép megjelenítő rendszer. Ha a vásárló felemeli a készüléket, vagy megnyomja az információs gombot, a reklám spotok vetítése megszakad, majd egy prezentációs lap jelenik meg a termék képével, adataival és a kiegészítők listájával. Érintőképernyős megoldással a kiemelt termékek részletesebb bemutatása, összehasonlítása interaktív módon válik lehetővé a vásárlók számára.

– Milyen előnyt biztosít a Vision Box 1.1.2. a felhasználóknak, az áruházaknak?
Jelentős mértékben nő a biztonság, mivel a rendszer minden riasztási eseményt pontosan dokumentál. Mindez kiegészíthető olyan hasznos funkciókkal, melyek tájékoztatják a megrendelőt a rendszer állapotáról. Az áruvédelem, a riasztás és a tartalomszolgáltatás távolról menedzselhető. A rendszer statisztikát is készít, mely azonnal és folyamatosan a felhasználó rendelkezésre áll. A kereskedő így megtudhatja mely termékek iránt nagy a vevő érdeklődése. A Vision Box 1.1.2 egy interaktív, komplex és költségkímélő megoldás a vevő és az eladó számára egyaránt.

RC. Security Vagyonvédelmi Kft.
1132. Budapest, Váci út 34.
Tel: 1 239 1583
www.rcsecurity.hu

Kapcsolódó cikkeink