Rászoruló családokat támogat a dm

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2019. 01. 25. 11:21

A dm idén is rászoruló családok mellé állt, hogy „Együtt egymásért” programja keretében pelenkaadománnyal segítse őket: 6500 doboz nagy kiszerelésű pelenkát juttatnak el a Katolikus Karitász segítségével 260 családhoz – olvasható a Világgazdaság Online-on.

A dm országos bolthálózata 260 üzlettel várja a vásárlókat, s minden egyes drogéria jelképes keresztapai szerepet vállalva támogat egy-egy családot. Január közepén Budakalászon gyűlt össze több család, hogy a drogéria munkatársaitól és a helyi Karitásztól átvegyék a pelenkákat. Az adomány szétosztása az egyházmegyei központokban folytatódik majd országszerte.

A drogéria 2011-ben indította útjára az „Együtt a babákért” programot, amely során közel 2000 családnak segítettek már pelenkával.
Minden család fél évre elegendő pelenkát kap ajándékba, így a megspórolt összeget másra, életszínvonaluk növelésére tudják fordítani.

A családokat a dm a Katolikus Karitásszal együttműködve támogatja, a szervezet országos irodái mérik fel az igényeket, s szervezik meg a pelenkák átadását a rászoruló családoknak. Idén összesen 6500 csomag pelenkát juttatnak el közel 20 millió forint értékben a családoknak, hogy így könnyítsenek a szülők terhein. (vg.hu)

Kapcsolódó cikkeink