Rántott hús a kenyérpirítóból
Németországban a Tönnies húskészítmény-gyártó kifejlesztett egy mélyfagyasztott rántott húst, amelyet három perc alatt készre lehet sütni – a kenyérpirítóban.
A mélyhűtött rántott húson két évig dolgoztak a Tönnies
munkatársai, az új terméket szerdán mutatták be a kölni élelmiszeripari
kiállításon és vásáron. Hatalmas érdeklődés kísérte a terméket, több nagy
élelmiszeráruház-lánc – többek között kínaiak – is terveznek jelentős
megrendeléseket.
Kapcsolódó cikkeink
Még több cikk hasonló témában >
További cikkeink
Visszafogott év után erős az ünnepi szezon
Az online vásárlók 74%-a, mintegy 3,1 millió fő készül az…
Tovább olvasom >Régiók harca: ezek a legnépszerűbb ételek a magyarok szerint
Mexikói ételekből az országos átlag ötszöröse fogy Debrecenben, míg Szeged…
Tovább olvasom >Vállalkozásra szabott csarnokok segítik a KKV-k fejlődését és növekedését
A RaktárAD belga-magyar tulajdonosi háttérrel rendelkező logisztikai fejlesztő új fejezetet…
Tovább olvasom >