Rangos szakmai különdíjat nyert a CBA

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2023. 01. 24. 10:52

Mindig is fontosnak tartottuk azt, hogy a magyar termékeket előtérbe helyezzük, mind kínálatunkban, mind pedig marketingtevékenységünk során. Különösen jóleső érzés, hogy ezen törekvéseinket értékelik a vásárlók és a különböző piaci szereplők, szervezetek is.

Noszlopy Zoltán, a CBA értékesítési igazgatója vette át a Magyar Termékekért Kereskedelmi Nívódíj pályázat Szakmai Különdíját dr. Nagy István minisztertől

Nagy megtiszteltetés, hogy cégünk elnyerte a Magyar Termékekért Kereskedelmi Nívódíj szakmai különdíját.

A rangos elismerésben azért részesülhettünk, mert a CBA Kereskedelmi Kft. üzletei 2021-ben a teljes évet átfogó, kedvező feltételű és széles körű támogatást biztosítottak a védjegyes termékek népszerűsítésére. Nem ez az első alkalom, hogy kiérdemeltük a szakmai zsűri elismerését, tavaly ugyanis magát a nívódíjat vehettük át.

Keressék ezután is a hazai védjeggyel ellátott termékeket üzleteinkben, támogassuk együtt a magyar termelők, gyártók munkáját!

Klauzál Gábor elismerő oklevelet kapott a CBA vezérigazgatója

Az Európai Kereskedelem Napja 18 év alatt a kereskedelmi szakma egyik legrangosabb fóruma lett, ráirányítva a figyelmet a kereskedelmi szektor jelentőségére hazánk gazdasági életében. Burger Ottónak, a CBA vezérigazgatójának kiemelkedő tevékenysége elismeréseként dr. Nagy István agrárminiszter Klauzál Gábor elismerő oklevelet adott át az ünnepi eseményen. A 42 éve kereskedelmi pályán tevékenykedő szakember 21 éve tölt be vezető tisztséget a CBA-ban. //

 

Ez a cikk a Trade magazin 2022.12-01. lapszámában olvasható

Kapcsolódó cikkeink