Randstad Award: „Legvonzóbb munkaadó – ipari termelő kategória” cím – Samsung Electronics

Szerző: trademagazin Dátum: 2014. 06. 09. 16:56

A Samsung Electronics világelső vállalat a technológia terén, amely világszerte új lehetőségeket nyit az emberek előtt. A televíziók, okostelefonok, fényképezőgépek, háztartási eszközök, nyomtatók, LTE-rendszerek, orvosi eszközök, félvezetők és LED-megoldások folyamatos megújítója. A Samsung üzleti filozófiája egyszerű: tehetségét és technológiáját arra fordítja, hogy kimagasló minőségű termékeket és szolgáltatásokat hozzon létre, amelyek világszerte pozitív változásokat és számos lehetőséget hoznak az emberek életébe.

– A Samsung vezető technológiai vállalatként önmagában is vonzó, hiszen megoldásainkkal a technológia történetét írjuk nap mint nap. Mindemellett egy lendületes, fiatalos csapatba kerülhet be a leendő munkatársunk, egy olyan versenyképes, multikulturális környezetbe, ahol a fejlődés és a tanulás nemcsak egy lehetőség, hanem elvárás is – mutat rá az előnyökre és lehetőségekre Kalocsai Péter, a Samsung Electronics Magyar Zrt. kereskedelmi irodájának HR-vezetője.

A fenntartható fejlődésben kulcsszerepet játszik, hogy folyamatosan keresik és képezik a jövőbeli vezetőket, akik Magyarországon vagy akár a „Global Mobility Program” keretében a globális Samsung-hálózatban is kamatoztathatják tehetségüket.

– Hiszünk benne, hogy vállalatunk sikere a jól képzett munkavállalóinknak köszönhető, akik az innovációnk motorjai. A kollégáink elkötelezettsége és motivációja az eredményességünk kulcsa. Mindig örülünk, amikor a Randstad kutatásához hasonló, független megmérettetéseken részt vehetünk, hiszen ezek hasznos vissza­jelzést adnak arról, hogy jól végezzük-e a munkánkat, az „employer branding” tevékenységünk hatékony-e vagy sem, illetve, hogy melyek a fejlesztendő területeink. Kiemelném még, hogy a Top Employer Institue 2014-ben a Samsungnak ítélte a „Top European Employer” és a „Top Hungarian Employer” díjakat is – fűzi zárógondolataihoz Kalocsai Péter.

Kapcsolódó cikkeink