Minőség és észszerűség
Az elmúlt 2-3 évben ügyfelek visszajelzései alapján két jelentős változást is tapasztaltunk a professzionális konyhagépek hazai piacán, amire persze fel tudtunk készülni, hiszen bő 10 éve foglalkozunk a piaci trendekkel – hangsúlyozza Újvári Krisztián, a Coninvest Kft. értékesítője.
Újvári Krisztián
értékesítő
Coninvest
– Az első szembeötlő újdonság, hogy az üzemi (fekete) edénymosogató-gépekre már itthon is egyre nagyobb az igény. A vízbázisú Meiko készülékek forgalmában hosszabb ideje egyenletes a növekedés, míg a Granuldisk granulátumos készülékeink értékesítésében robbanásszerű volt a változás, a magasabb beruházási költség ellenére. Tehát egyértelműen a granulátummal működő gépek felé mozdult el a piac – ennek oka többek között a dráguló munkaerő és a környezettudatos szemlélet térnyerése. E berendezések használatával jelentős megtakarítás érhető el az emelkedő víz-, csatorna- és energiadíjakból, illetve csökken a vegyszerfelhasználás is.
A másik trend az egybefedlapos főzőszigetek iránti igény fokozódása. Köszönhetően tavalyi részvételünknek a Sirhán idén már egy megrendelt és már meg is valósult MKN egybefedlapos szigettel büszkélkedhetünk. Mindkét esetben német gyártó berendezéseire esett partnereink választása – a belső szerkezeti elemek is rozsdamentes acélból készülnek, nincs horganyzott lemezfelhasználás. Fontos megjegyezni, hogy a sziget szállítása több darabban is történhet – ebben az esetben gyári szakember hegeszti össze azt.
A 2018-as Sirha kiállításra kialakított koncepciónk némileg változott a tavalyihoz képest; két új termékcsoportot vezetünk be. Az egyik a tradicionális Berkel sonkaszeletelő család – itt az ipari felhasználók mellett nyitunk a háztartások irányába is. A másik legyen meglepetés! //
Kapcsolódó cikkeink
Látogatás a Coninvest új központjában
Meghirdetett szakmai program keretében látogatott nyár közepén az ipartestület tagjainak…
Tovább olvasom >Gourmet pizza
A cím nem néhány innovatív étteremtulajdonos termékfejlesztési próbálkozására utal: az…
Tovább olvasom >Bútor- és enteriőrtrendek 2023
Ahogy az éttermek világa folyamatosan változik, ugyanúgy a kedvelt vendéglátóhelyi…
Tovább olvasom >További cikkeink
A nyár a Balatoné
Az idei nyáron a teljes magyarországi vendégéjszakák majdnem harmadát a…
Tovább olvasom >A Starbucks újra személyes üzeneteket tesz a kávéspoharakra
A Starbucks új vezérigazgatója, Brian Niccol irányításával visszatér ahhoz a…
Tovább olvasom >A népszerű húsüzlet válasza a túlkeresletre – A nap képe
A prémium alapanyagokat árusító washingtoni Owens Meats feltalálta a frisshús-automatát.
Tovább olvasom >