Pusztavámon nyílik a legújabb SPAR market

Szerző: trademagazin Dátum: 2014. 04. 16. 11:20

A SPAR legújabb – tizenhetedik – franchise üzlete április 16-án nyílt meg Pusztavámon. Az áruházat Wittner Márton magán-kereskedő üzemelteti, aki harmadik franchise megállapodását írta alá a SPAR Magyarország Kft-vel.

Spar_logoA parkosított környezetben elhelyezkedő 124 m2 eladóterű, családias légkörű üzlet az első SPAR áruház a településen. A korábbi kínálat mellett – sok SPAR márkatermék és csak a SPAR-nál forgalmazott exkluzív márka is megtalálható az üzletben, valamint helyet kapnak a SPAR húsüzemének előrecsomagolt termékei is, illetve a pultban kiszolgált felvágottak is. A vásárlók találkozhatnak a cégcsoport saját üzleteiben megjelenő akciókkal, használhatják SuperShop pontgyűjtő kártyájukat. Ki kell emelni a választék kis alapterülethez viszonyított gazdagságát és a frissáruk – különösen a felvágott és zöldség-gyümölcs termékek – jelentős arányát.

Wittner Márton kiskereskedő első – SPAR partner – üzletét 2012. szeptemberében, míg második – SPAR market – üzletét 2012. novemberében nyitotta Mór városában. A pusztavámi SPAR market a harmadik franchise konstrukcióban működő kereskedése.

Az áruház Wittner Kitti boltvezetővel és hat fős személyzettel a hét minden napján várja vásárlóit.
Cím: Pusztavám 8066 Kossuth L. u. 1.
Nyitva tartás: H-P: 06.00-19.00, Szo: 06.00-16.00, V: 07.00-14.00

Kapcsolódó cikkeink