Pudingkóstolókat keres egy brit cég

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2019. 09. 06. 11:01

Mi sem lehet egyszerűbb és élvezetesebb munka egy édesszájú ember számára, mint pudingot kóstolni úgy, hogy még pénzt is kap érte – olvasható az origo-n. Ezt az álomállást ráadásul távmunkában kínálja egy brit pudinggyártó.

Egy héttel ezelőtt tette közzé álláshirdetését a brit Pots & Co cég, melyre eddig több mint 200 pályázó jelentkezett.

A hivatalosan részmunkaidősként meghirdett 3 hónapos állásért óránként bruttó 15 fontot (közel 5500 forint) fizetnek,
igaz, ez nem egy napi 8 órás munka, hanem csak havonként egy alkalomról szól a különleges munkakapcsolat.

A cég egy álláskereső portálon tette közzé hirdetését, amely szerint a Pots & Co-nál kivételes pudingokat készítenek Londonban, melyet a vásárlók Anglia szerte élvezhetnek. A pudingkóstolók visszajelzése kulcsfontosságú azért, hogy a termékek továbbra is a legmagasabb színvonalúak maradjanak.

A kósolókkal a fejlesztés alatt álló új termékekeket is megosztják, így
a sós karamell, a csokis ganache (magyarul párizsi krém), valamint a citrom és lime ízesítésű pudiongokat ők ismerhetik meg először a nagyközönség soraiból.

A kóstolói munkakör fontos része, hogy a fogyasztó objektív és őszinte visszajelzést adjon a pudingok ízéről, megjelenéséről és textúrájáról, továbbá világosan és pontosan írja le a termékeket és az azok közti különbségeket.

Az étkezési korlátokkal, mint intoleranciával vagy allergiával élők nem vehetnek részt a teszteken, a pudingok ugyanis glutént, dióféléket és tejterméket tartalmaznak. (origo)

Kapcsolódó cikkeink