A közétkeztetés szakácsai is versenyeznek
Idén hatodik alkalommal kerül megrendezésre a Közétkeztetési Szakácsverseny, melynek nincsenek vesztesei, csak nyertesei – hangsúlyozza Zoltai Anna, a NÉBIH Vendéglátás és Étkeztetés Felügyeleti Osztályának vezetője –, és amelynek döntőjére a Sirha szakkiállítás keretei között, a Bocuse d’Or magyarországi döntőjének helyszínén, 2018. február 9-én kerül sor. Nyertes mindenki, de leginkább a közétkeztetésben étkezők, akik reményeink szerint a hétköznapok étkezéseire visszafordított ötletekkel találkozhatnak a verseny után. A Közétkeztetési Szakácsverseny szervezője a NÉBIH és a Közétkeztetők, Élelmezésvezetők Országos Szövetsége, az FM és az EEM támogatásával. A 2018–2017 évi Közétkeztetési Szakácsversenyre – a korábbi versenyeket is felülmúlóan – 52 csapat adta be a nevezését, melyek értékelésére a selejtezőn került sor.
Zoltai Anna
osztályvezető
NÉBIH
A közétkeztetési szakácsverseny országos döntőjével egyidejűleg február 9-én a NÉBIH konferenciát szervez az élelmezésvezetők számára „Érzékszervi bírálatok a közétkeztetésben” címmel, ahol szakembereink mellett egyetemi oktatók is tartanak előadásokat. //
Kapcsolódó cikkeink
A NAK kiemelt feladatának tekinti a kiskultúrás növénytermesztés támogatását
A hazai kiskultúrás növénytermesztés sikerében kiemelt szerepe van a hatóságokkal…
Tovább olvasom >Tejtermékrészlegeket ellenőrzött a Nébih
Kereskedelmi egységek tejtermékrészlegeit ellenőrizték a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) szakemberei.…
Tovább olvasom >Élelmiszerboltok tejtermékrészlegén járt a Szupermenta
A Szupermenta programban ezúttal kereskedelmi egységek tejtermékrészlegeit ellenőrizték a Nemzeti…
Tovább olvasom >További cikkeink
A csodálatos mandarin – A nap videója
Yoshihiro Okada „műveit” már ismerik olvasóink: néhány vágást ejt mandarinok héján,…
Tovább olvasom >Mit meg nem tesznek a frissességért! – A nap képe
A skandináv országokban kultusza van a friss élelmiszereknek – íme…
Tovább olvasom >