A közétkeztetés szakácsai is versenyeznek
Idén hatodik alkalommal kerül megrendezésre a Közétkeztetési Szakácsverseny, melynek nincsenek vesztesei, csak nyertesei – hangsúlyozza Zoltai Anna, a NÉBIH Vendéglátás és Étkeztetés Felügyeleti Osztályának vezetője –, és amelynek döntőjére a Sirha szakkiállítás keretei között, a Bocuse d’Or magyarországi döntőjének helyszínén, 2018. február 9-én kerül sor. Nyertes mindenki, de leginkább a közétkeztetésben étkezők, akik reményeink szerint a hétköznapok étkezéseire visszafordított ötletekkel találkozhatnak a verseny után. A Közétkeztetési Szakácsverseny szervezője a NÉBIH és a Közétkeztetők, Élelmezésvezetők Országos Szövetsége, az FM és az EEM támogatásával. A 2018–2017 évi Közétkeztetési Szakácsversenyre – a korábbi versenyeket is felülmúlóan – 52 csapat adta be a nevezését, melyek értékelésére a selejtezőn került sor.

Zoltai Anna
osztályvezető
NÉBIH
A közétkeztetési szakácsverseny országos döntőjével egyidejűleg február 9-én a NÉBIH konferenciát szervez az élelmezésvezetők számára „Érzékszervi bírálatok a közétkeztetésben” címmel, ahol szakembereink mellett egyetemi oktatók is tartanak előadásokat. //
Kapcsolódó cikkeink
Ünnepi menütervezés könnyedén a Nébih Maradék nélkül adagkalkulátorával
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Nyolc év alatt harmadával csökkent az élelmiszer-pazarlás Magyarországon
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >500 ezer adag megmentett ebéd iskolai menzákról
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >További cikkeink
Újranyitott Budapest patinás vendéglátóhelye
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Trans Formers – A nap videója
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >A legautentikusabb mézkínálisi forma szállodai reggelinél – A nap képe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >


