A közétkeztetés szakácsai is versenyeznek
Idén hatodik alkalommal kerül megrendezésre a Közétkeztetési Szakácsverseny, melynek nincsenek vesztesei, csak nyertesei – hangsúlyozza Zoltai Anna, a NÉBIH Vendéglátás és Étkeztetés Felügyeleti Osztályának vezetője –, és amelynek döntőjére a Sirha szakkiállítás keretei között, a Bocuse d’Or magyarországi döntőjének helyszínén, 2018. február 9-én kerül sor. Nyertes mindenki, de leginkább a közétkeztetésben étkezők, akik reményeink szerint a hétköznapok étkezéseire visszafordított ötletekkel találkozhatnak a verseny után. A Közétkeztetési Szakácsverseny szervezője a NÉBIH és a Közétkeztetők, Élelmezésvezetők Országos Szövetsége, az FM és az EEM támogatásával. A 2018–2017 évi Közétkeztetési Szakácsversenyre – a korábbi versenyeket is felülmúlóan – 52 csapat adta be a nevezését, melyek értékelésére a selejtezőn került sor.
Zoltai Anna
osztályvezető
NÉBIH
A közétkeztetési szakácsverseny országos döntőjével egyidejűleg február 9-én a NÉBIH konferenciát szervez az élelmezésvezetők számára „Érzékszervi bírálatok a közétkeztetésben” címmel, ahol szakembereink mellett egyetemi oktatók is tartanak előadásokat. //
Kapcsolódó cikkeink
„Falatnyi történetek: Mesék maradék nélkül” – meseíró pályázatot hirdetett a Nébih
Első alkalommal hirdette meg országos meseíró pályázatát a Nemzeti Élelmiszerlánc-…
Tovább olvasom >Nébih: visszahívták a forgalomból a Jármitészta Kft. tojás nélküli száraztészta készítményét
Tojás jelenléte miatt a Jármitészta Kft. visszahívta a forgalomból a…
Tovább olvasom >Operatív idők – X. Zsendülés Kertészeti Konferencia
A tavasz beköszöntével nem csupán a természet, hanem a kertészek…
Tovább olvasom >További cikkeink
Megenni 120 000 dollárt – A nap videója
Egy performansz, amely során David Datuna művész elfogyaszt egy banánt,…
Tovább olvasom >13 az 1-ben – A nap képe
Legalábbis ezt az érzetet kelti ez a többfunkciós grillsütő: grillezőt,…
Tovább olvasom >