Egyre többen kíváncsiak a Pro Wein kiállításra

Szerző: Trademagazin Dátum: 2017. 01. 20. 10:23

A Messe Düsseldorf sajtótájékoztatót tartott Budapesten a 2017. március 19 – 21.között megrendezésre kerülő Pro Wein , a borok és szeszes italok nemzetközi szakvására kiállításról.

A rendezvény helyszíne

A Düsseldorfi Vásárváros 9 – 17. vásárcsarnokai

Bejárat az északi, keleti és déli II-es (a 17. csarnokhoz) vásárkapukon

Töretlen sikert tud felmutatni a Pro Wein szakvásár fejlődése . 2016 március 13-15 között még a korábbinál is több kiállító és látogató érkezett szerte a világból Düsseldorfba, a borok és szeszesitalok vezető világvásárára. Több mint 55000 szakmai látogató tájékozódott, adta le rendeléseit 6200 kiállító standjának és vett részt a változatos kísérő rendezvényeken. A látogatók fele ma már Németországon kívűlről érkezik Düsseldorba. A borkedvelők számára immáron tizedik alkalommal rendezték meg a Düsseldorfban és a város vonzáskörében a ProWein goes city-t a borhoz kapcsolódó rendezvények sokaságával.

· A 7 legnagyobb kiállító ország: 1. Olaszország, 2. Franciaország, 3. Németország, 4.Tengerentúl, 5. Spanyolország,

· 6. Ausztria, 7. Portugália

· Magyarországról 33 kiállító vett részt és 426 magyar látogató tekintette meg a szakvásárt.

· Szeszesital vonatkozásban, 30 nemzet 400 kiállítója volt jelen.

· Több mint 500 kísérő rendezvény emelte a vásár szakmai színvonalát. A Pro Wein Fórum keretében szakértő előadásokat hallgathattak az érdeklődők, a mintegy 55000 nemzetközi szakmai látogató.

Belépőjegyek: Online elővételben a www.prowein.de ill. www.prowein.com honlapokon,. illetve a helyszínen a vásárnapokon bejáratok melletti pénztárakban lehet majd megvásárolni.

Kapcsolódó cikkeink