Rákaptak a magyar élelmiszerekre Moszkvában

Szerző: Trademagazin Dátum: 2017. 02. 16. 09:09

Nagy érdeklődés mutatkozott a magyar élelmiszerek iránt az idei Prodexpon, Oroszország legnagyobb élelmiszeripari, ital és élelmiszeripari alapanyag szakkiállításán, Moszkvában.

Idén 24. alkalommal került megrendezésre a Prodexpo kiállítás 2017. február 6-10. között, amelyen csaknem 60 ország mutatkozott be, köztük 12 magyar cég, mintegy 100 féle termékkel egy közel 200 négyzetméteres standon. A magyar kínálatban szerepeltek egyebek közt borok és borkülönlegességek, fűszerek, édesipari termékek, pezsgők, olajok, biotermékek, kürtőskalácsok és mézek.

A magyar stand a kiállítóknak nyújtott megjelenésen túl, tárgyalási lehetőséget is biztosított, ezzel is elősegítve az új gazdasági kapcsolatok kialakulását, valamint a meglévők erősödését. A kiállítás sikerességét mutatja, hogy valamennyi kiállító megerősítette a kiállításon való megjelenés indokoltságát, a nemzeti stand megvalósításának jelentőségét, valamint jelezte a jövő évi részvételi szándékát.

A mostani kiállítás 24 pavilonban, 28 tematikával zajlott le 100 ezer négyzetméteres területen több mint 2000 kiállítóval és 29 nemzeti standdal. A látogatók száma meghaladta az 52 ezret.

Címkék: ,

Kapcsolódó cikkeink