Rákaptak a magyar élelmiszerekre Moszkvában
Nagy érdeklődés mutatkozott a magyar élelmiszerek iránt az idei Prodexpon, Oroszország legnagyobb élelmiszeripari, ital és élelmiszeripari alapanyag szakkiállításán, Moszkvában.
Idén 24. alkalommal került megrendezésre a Prodexpo kiállítás 2017. február 6-10. között, amelyen csaknem 60 ország mutatkozott be, köztük 12 magyar cég, mintegy 100 féle termékkel egy közel 200 négyzetméteres standon. A magyar kínálatban szerepeltek egyebek közt borok és borkülönlegességek, fűszerek, édesipari termékek, pezsgők, olajok, biotermékek, kürtőskalácsok és mézek.
A magyar stand a kiállítóknak nyújtott megjelenésen túl, tárgyalási lehetőséget is biztosított, ezzel is elősegítve az új gazdasági kapcsolatok kialakulását, valamint a meglévők erősödését. A kiállítás sikerességét mutatja, hogy valamennyi kiállító megerősítette a kiállításon való megjelenés indokoltságát, a nemzeti stand megvalósításának jelentőségét, valamint jelezte a jövő évi részvételi szándékát.
A mostani kiállítás 24 pavilonban, 28 tematikával zajlott le 100 ezer négyzetméteres területen több mint 2000 kiállítóval és 29 nemzeti standdal. A látogatók száma meghaladta az 52 ezret.
Kapcsolódó cikkeink
Orosz külügy: 60 nappal meghosszabbították a gabonamegállapodást
Hatvan nappal meghosszabbították a gabonamegállapodást – közölte Alekszandr Grusko orosz…
Tovább olvasom >A Yum Brands eladja orosz KFC éttermeit és kivonul Oroszországból
A Yum Brands eladja helyi KFC éttermeit a helyi üzemeltetőknek…
Tovább olvasom >Moszkvában nyitnak az éttermek és az uszodák
Moszkvában újra fogadják a vendégeket az éttermek és kávézók belső…
Tovább olvasom >További cikkeink
30%-kal kevesebb anyaghasználat már megoldás lenne a klímaválságra
A körforgásos gazdaság globális szükségszerűség: túlmutat a földrajzi határokon, és…
Tovább olvasom >Huszadik alkalommal adták át a Hégető Honorka Díjakat
Idén 20. alkalommal adták át a Hégető Honorka Díjakat, rekordszámú,…
Tovább olvasom >Ma kezdődik a World Science Forum Budapesten
Ma kezdődik Budapesten a World Science Forum (WSF – Tudomány…
Tovább olvasom >