Pro Gastronomia

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2025. 12. 04. 21:12
🎧 Hallgasd a cikket:

Novemberben ünnepélyes keretek között adták át a Pro Gastronomia díjakat a budapesti New York-palotában. Az elismerést dr. Sándor Dénes, a Budapesti Gazdaságtudományi Egyetem néhai oktatója alapította a gasztronómia népszerűsítésében és a vendéglátó szakma fejlesztésében kiemelkedő szakemberek számára.

Sándor Dénes a díjazottakkal

A cikk a Trade magazin 2025/12-2026.01. lapszámában olvasható.

Idén Molnár B. Tamás és Bittera Dóra közösen vehette át a díjat a magyar gasztronómia érdekében végzett munkájukért. Kelemen Endre, Schwarcz András és Varga István megosztva kapták az elismerést az Étrend Egyesületben végzett tevékenységükért, míg a nemzetközi kategóriában a norvég séf, Svein Rasmus Gjønvik részesült díjban.

Az ifjúsági díjat Ramocsai Barbara, a BGE KVIK korábbi hallgatója kapta, aki több hazai és nemzetközi versenyen ért el kiemelkedő eredményeket. 

Kapcsolódó cikkeink