Prémium termékkel erősít a Wiesbauer-Dunahús
Új, prémium kategóriás termékkel lépett piacra a Wiesbauer-Dunahús Kft., amely Magyar Termék védjegyhasználóként kiterjesztené a jelzést saját brand termékeire is. A változások jól illeszkednek a cég életébe, amelyet az elmúlt 25 évben a folyamatos fejlődés és bővülés jellemzi. Ennek egyik mérföldköve volt a Gönyűn húsz évvel ezelőtt épített üzem, amelyet öt évvel ezelőtt tovább bővítettek.
Az is kulcsfontosságúnak bizonyult, hogy a Wiesbauer-Dunahús az elsők között kezdett szója-, laktóz- és gluténmentes termékeket gyártani, ezzel reagálva a változó fogyasztói igényekre, kiszolgálva a tudatosabb fogyasztókat.
A cég virsliket, grilltermékeket, felvágottakat, valamint általában vörösárukat, kolbászokat és sonkákat gyárt.
– Büszkék vagyunk arra, hogy Magyarország egyik legjelentősebb cége vagyunk virsli- és grilltermékfronton – mondta el lapunknak Kazai Zsolt. A cég értékesítési vezetője hozzátette: – Grilltermékeinkkel több mint 20 százalékos piaci részesedést értünk el az elmúlt években, Prémium Bécsi virslink piacvezető a szegmensében, Sacher virslink pedig egyedülálló a virslipiacon.
A céget a „Kicsi, de kiváló (klein aber fein)” szlogen jellemzi Kazai Zsolt szerint: Céljuk kompromisszummentesen minőségi termékeket gyártani, viszonylag szűk szortimenttel, de abban kiváló minőséget, kitűnő ár-érték arányban.
A Wiesbauer-Dunahús aktuális termékfejlesztése a Prémium Krakkói felvágott, amely natúr és borsos ízvilággal jelent meg nemrégiben a piacon. A válogatott sertés combhúsból készült, füstölt, sült húskészítmény a speciális hőkezelési folyamatnak köszönhetően nem szárad ki, szaftos marad.
A Wiesbauer-Dunahús Kft. a Magyar Termék védjegyhasználók táborát erősíti. Mint azt az értékesítési vezető elmondta, jelenleg csak az általuk kereskedelmi láncoknak gyártott saját márkás termékek esetében használják a védjegyeket, de tervezik kiterjeszteni azokat brand termékeikre is.
– Anyacégünk, a bécsi Wiesbauer nagy sikerrel használja a védjegy osztrák megfelelőjét, az AMA Gütesiegelt – tette hozzá Kazai Zsolt. //
Kapcsolódó cikkeink
Tej- és tejtermék-alternatívák egészségre szabva
Az egészségtudatos életmód és a speciális étkezési igények egyre fontosabbá…
Tovább olvasom >Glutén nélkül – új ízek, új lehetőségek
A gluténmentes termékek piaca az utóbbi években jelentős átalakuláson ment…
Tovább olvasom >Speciális élelmiszerek toplistája: 1. Diabetikus, 2. Szénhidrátcsökkentett, 3. Laktózmentes
Együnk-e tojást, vagy nem ajánlott? Igyunk-e állati eredetű tejet, vagy…
Tovább olvasom >További cikkeink
„Kukába az élelmiszerpazarlással” – plakáttervező pályázatot hirdet a Nébih Maradék nélkül programja
A Fenntarthatósági Témahét alkalmából „Kukába az élelmiszerpazarlással” címmel indít plakáttervező…
Tovább olvasom >Idén 5500 új munkahelyet hoz létre az ALDI az Egyesült Királyságban
A brit ALDI 5500 új munkahelyet hoz létre 2024-ben folytatott…
Tovább olvasom >Merre tovább Student Design?
A SIRHA Budapest 2024 szakkiállítás adott otthont a POPAI nemzetközi…
Tovább olvasom >