Prémium saját márkás termékcsaládot kínál az olasz Eurospin

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2022. 11. 24. 09:15

Az olasz Eurospin diszkont áruházlánc új prémium sajátmárkás termékcsaládot vezetett be “Amo Essere Eccelente” néven.

A termékcsalád számos terméke OEM, OFJ és HKT tanúsítvánnyal rendelkezik, és a kiskereskedő szerint az alapanyagok eredetére és feldolgozására odafigyelő vásárlók igényeit hivatott kielégíteni, ugyanakkor nem mond le a kényelemről sem.

A sajátmárkás választék tejtermékeket, száraz és töltött tésztákat, szószokat és mártásokat, pácolt húsokat, befőtteket, önteteket, desszerteket és karácsonyi különlegességeket tartalmaz. A tejtermékek között szerepel a füstölt burrata fehér szarvasgombás vajjal, valamint Grana Padano és Parmigiano Reggiano DOP sajtok prémium változatai. A tésztaválasztékban töltött tészták, mint például a hagyományos raviolini del plin. A mártások között olasz szarvasgomba, szicíliai datolyaparadicsom és genovai pesto OEM kapható, míg a felvágottak között oltalom alatt álló eredetmegjelöléssel és oltalom alatt álló földrajzi jelzéssel ellátott termékek, így például bolognai Mortadella szerepelnek.

Az Eurospin szerint az Amo Essere Eccellente egyszerre képviseli a “minőséget, hagyományt, jellegzetes és kiváló ízeket”, és “kompromisszumok nélküli gasztroutazásra visz az asztali élvezetek körül”.

A kiskereskedő a széles biotermék választéka az “Amo Essere Biologico” márka alatt elérhető.

ESM

Kapcsolódó cikkeink