Prémium éttermi fogásokat is visz a Kifli!

Szerző: Ipacs Tamás Dátum: 2021. 02. 25. 09:29

Kifli Bisztró a neve az új szolgáltatásnak: 5 budapesti étterem fogásait viszik el megrendelőiknek a cég futárai – a kínálatban séfek által készített, éttermi minőségű ételek szerepelnek.

Sokkoló-hűtött anyagokat csomagolnak frissen

A Kifli.hu környezettudatos start up-ként környezetkímélő módon, a hazai vendéglátók és termelők támogatását szem előtt tartva indította el e szolgáltatását. A vásárlók 2 adagot tudnak rendelni egyszerre, környezetbarát papírdobozban és zacskóban, így kevesebb műanyag kerül felhasználásra, mint egy átlagos készétel rendelése esetén.
Az éttermekben a séfek fokozottan figyelnek arra, hogy hozzáadott tartósítószerek és adalékanyagok nélkül készüljenek a fogások, így valódi ízek harmóniájával találkozhatunk.
A Kifli kínálatában a Zsidai csoport 4 éttermének – 21 Magyar Étterem, Baltazár, Spíler és Opera Café –, valamint a belvárosi Meatology fogásai szerepelnek. A kínált ételek limitált ideig bevezető áron, de ezt követően is az étterminél kedvezőbb áron rendelhetők meg a kifli.hu-n, akár a napi bevásárlással együtt.
A szolgáltatás megidézi a megszokott éttermi élményeket: az étterem elkészíti a kívánt ételt, amelyet egyedülálló sokkoló-hűtéses technológiával frissen csomagolnak, majd a „vendég” otthon már csak az utolsó simításokat végzi el rajtuk.
Ezzel olyan éttermi minőségű ételek kerülnek otthon a tányérra, mintha a vásárló kedvenc éttermébe ült volna be.
Az ízekért a séfek, a profizmusért és gyorsaságért pedig a Kifli felel, mivel akár 4 óra alatt elhozzák a budapestiek kedvenc ízeit, a magyar klasszikusoktól, az omlós steaken át, a kézzel nyújtott kovászos pizzáig!
„Büszke vagyok, hogy elindul a Kifli Bisztró szolgáltatása. Napjainkban különösen időszerű, hogy séfek által készített éttermi minőségű fogások kerülhetnek így a magyar háztartások asztalaira az étterminél kedvezőbb árszinten, néhány órával a rendelést követően. – mondta Makkay János, a kifli.hu ügyvezetője.

Kapcsolódó cikkeink