Pop-up Dr. Oetker pizzéria
Tanulságos sajtómegnyitóval és sokat ígérő szlogennel („Egy másik szelet Itália”) indított augusztusban a manchesteri La Pizzeria Ristorante, amelyről az este végére derült ki, hogy a Dr. Oetker márka egyhónapos időtartamra berendezett pop-up étterme. A meghívott újságírók, bloggerek és ismert ínyencek által agyondicsért vacsorájáról a kijáratnál derült ki, hogy a cég újonnan bevezetett mélyhűtött termékeiből készültek. A Dr. Oetker-rel „összeállt”, tulajdonosként bemutatott Gary Newborough 33 éve van a szakmában, esze ágában sincs elnézést kérni az átvágás miatt – meglehet, sok sznob tollnoknak és önjelölt szakértőnekvan törlesztenivalója!
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Mi a bioélelmiszerek realitása a közétkeztetésben?
A Magyar Biokultúra Szövetség a bioélelmiszerek közétkeztetésbe kerüléséért indított aláírásgyűjtése…
Tovább olvasom >Májusban 7 százalékkal nőtt a külföldi turisták száma Romániában éves összevetésben
Májusban 7 százalékkal nőtt a külföldi turisták száma Romániában éves…
Tovább olvasom >Nagybevásárlás az építkezés szünetében – A nap képe
„Visszamegyek, de előtte még otthon le kell borítanom a cuccot.”…
Tovább olvasom >